Satan kişi sizden para koparmak için borç yazmış ve koparmaya çalışıyor sizi.resimdeki gibi 3000tl+700tl+300tl şeklinde yaptı ve hepsinin açıklamasına borç yazdığını ve bu yüzden mahkeme yada icraya verebileceğini söyledi
bilgisayarı sorunsuz kullanıyordum hiç bir sorunu olduğunu düşünmüyorum, Anakartın yanık olduğunu ve 4500 masrafının olduğunu söyledi böylesine fazla masraf çıkıyorsa bi sıkıntı illaki olurdu 1yıl boyunca sorunsuz kullanamazdım
Zeki sanıyor bu adam kendiniHocam enayilik yapmayın hiçbir şey yollamayın engelleyin. Aklı sıra sizi uyutuyor. Planlı dolandırıcılıktan ben sizi mahkemeye veririm bir daha bana yazmayın diyip konuyu kapayın. Eleman yollarken bir de BORÇ yazmış aklı sıra.
Bilgisayarı aldığım tarih 11Eylül 2020(1dolar = 7, 47TL) 3800TL'ye aldım ve 7Kasım 2021(1dolar = 9, 69) de 4000BIN TL'ye sattım sattım. Aldığımda sorunu yoktu şimdi de olduğunu düşünmüyorum sorunsuz çalışan bilgisayarın anakartı yanmış ve 4500 masraf nasıl çıkabilir?
Aldığını sattığını bilmem o seninle vicdanın arasında ki ben bir ithamda da bulunmadım olasılıklara göre yorum yaptım senin bir hatan da olmayabilir, bu arada yorumlar da bir şey olmaz falan yazanlar olmuş;
Arkadaşlar "duyarlı topluluk" olarak da kimse bu işin etik kısmına değinmemiş hadi onu geçtik, nereye bir şey olmuyor? Adamın elinde ilan da yazan açıklamayla ilgili SS varsa veya sitenin Database'inde çıktı alırsa ve o açıklama da cihazın bu sorunundan bahsetmeyip "hiçbir sıkıntısı yoktur" gibi bir ibare kullandıysa adam bu SS ve elindeki servis raporuyla mahkeme de %100 haklılığını kanıtlar he senden mi ilk sahibinden mi parayı tahsil ettirirler bilmem ama cihazı satan sen oldugun için sorumlulugu sana da yıkabilirler, dolayısıyla bu kadar sonucu muhtemel olabilecek bir dava için bu kadar rahat "bir şey olmaz" demek mantık işi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.