Sauna eşofman kullanan varmı?

  • Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1B
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben zayıflamak için Sauna eşofman kullanıyorum 6 gündür ama bu eşofman çok terletdiğinden çok zararlıymış hatta bi eczacı bi ablanın akrabası çok terlediği için tam hatırlayamadım ne dediğinide kafayı sıyırmış hasta olmuş tedaviside yokmuş.

Forumda kullanan arkadaşlar varmı hakkat'den işe yarıyor gibi geldi bana yürümeyle bile nasıl terletiyor valla atletimi bi sıkıyorum çeşmeden su akar gibi akıyor.

Zararlarını bilen varmı veya zararı varmı.? :)
 
Abla sallamış gibi :) Eşefmonın amacı içeri taze hava almayıp içerdeki havayı sıcak tutup terlemeyi sağlamak, kafayı sıyırmayla alakası yok. Belki sağlık sorunu çıkarabilir bilmiyorum ama balataları sıyırmazsın.
 
Tamam o zaman balataları kurtardık ama koşu yaptığım için normal günlük yürümelerde bacaklarım filan ağrıyo yani aşağı yokuş filan giderken durmakta zorlanıyorum bu konuda balatalarım biraz bozuk gibi. :) Başka bi şey bilen varmı ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı