3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #1 Kendisini severim ama natural değil diye biliyorum savaş hoca natural mi? Ege fitness doğal mı?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #2 Ege Fitness doğal, zaten kolları falan pek büyük değil oradan anlayabilirsiniz. Savaş hoca ise kafamı çok karıştırıyor. Bence az anabolik kullanıyor.
Ege Fitness doğal, zaten kolları falan pek büyük değil oradan anlayabilirsiniz. Savaş hoca ise kafamı çok karıştırıyor. Bence az anabolik kullanıyor.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #3 cinar_yasarrr dedi: Ege fitness doğal, zaten kolları falan pek büyük değil oradan anlayabilirsiniz. Savaş hoca ise kafamı çok karıştırıyor. Bence az anabolik kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ege fitness ın kolları kaç cmdir?
cinar_yasarrr dedi: Ege fitness doğal, zaten kolları falan pek büyük değil oradan anlayabilirsiniz. Savaş hoca ise kafamı çok karıştırıyor. Bence az anabolik kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ege fitness ın kolları kaç cmdir?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #4 372121 dedi: Ege fitness ın kolları kaç cmdir? Genişletmek için tıkla... Şu anda maksimum 40 olur diye düşünüyorum.
372121 dedi: Ege fitness ın kolları kaç cmdir? Genişletmek için tıkla... Şu anda maksimum 40 olur diye düşünüyorum.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 cinar_yasarrr dedi: Şu anda maksimum 40 olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam senelerdir yapan birisi için az değil mi sizce pek anlamıyorum bu konulardan.
cinar_yasarrr dedi: Şu anda maksimum 40 olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam senelerdir yapan birisi için az değil mi sizce pek anlamıyorum bu konulardan.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #6 modric dedi: Hocam senelerdir yapan birisi için az değil mi sizce pek anlamıyorum bu konulardan. Genişletmek için tıkla... Bence bayağı az. Ben 5 aydır yapıyorum, pek yağlı da değilim ve pumpsuz 37cm kolum var. Kendisi kol çalışmıyor, full body antreman yapıyor.
modric dedi: Hocam senelerdir yapan birisi için az değil mi sizce pek anlamıyorum bu konulardan. Genişletmek için tıkla... Bence bayağı az. Ben 5 aydır yapıyorum, pek yağlı da değilim ve pumpsuz 37cm kolum var. Kendisi kol çalışmıyor, full body antreman yapıyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Haziran 2023 #7 Değil.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Haziran 2023 #8 372121 dedi: Kendisini severim ama natural değil diye biliyorum savaş hoca natural mi? Ege fitness doğal mı? Genişletmek için tıkla... Savaş zaten kendi videosunda da kullandığını ve iğneleri güsteriyor.
372121 dedi: Kendisini severim ama natural değil diye biliyorum savaş hoca natural mi? Ege fitness doğal mı? Genişletmek için tıkla... Savaş zaten kendi videosunda da kullandığını ve iğneleri güsteriyor.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.212 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #9 cinar_yasarrr dedi: Bence bayağı az. Ben 5 aydır yapıyorum, pek yağlı da değilim ve pumpsuz 37cm kolum var. Kendisi kol çalışmıyor, full body antreman yapıyor. Genişletmek için tıkla... Full body ile alakası var mı? Programına izole egzersiz ekleyip halledemez mi yoksa uğraşmadığından mı?
cinar_yasarrr dedi: Bence bayağı az. Ben 5 aydır yapıyorum, pek yağlı da değilim ve pumpsuz 37cm kolum var. Kendisi kol çalışmıyor, full body antreman yapıyor. Genişletmek için tıkla... Full body ile alakası var mı? Programına izole egzersiz ekleyip halledemez mi yoksa uğraşmadığından mı?
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 9 Haziran 2023 #10 Doğal değil bakar bakmaz anlarsın zaten