Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar, ben savaş pilotu olmayı düşünüyorum fakat neler yapılacağını bilmiyorum. Mesela ne kadar matematik gerektirir?
Arkadaşlar, ben savaş pilotu olmayı düşünüyorum fakat neler yapılacağını bilmiyorum. Mesela ne kadar matematik gerektirir?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #2 Öncelikle yüksekten korkmuyor olmanız gerekir. Gerisini ben de bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2020
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Kasım 2019 #3 wibbly dedi: Öncelikle yüksekten korkmuyor olmanız gerekir. Gerisini ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara aklım çıkıyordu şimdi ise neredeyse asaşğı sarkıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2020
wibbly dedi: Öncelikle yüksekten korkmuyor olmanız gerekir. Gerisini ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara aklım çıkıyordu şimdi ise neredeyse asaşğı sarkıyorum
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #4 Diğer testlerinizde şimdiden başarılar
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Kasım 2019 #5 @Jira daha iyi bilir tabii ki ama bildiğim kadarıyla her önüne gelen olamıyor. Okula gitmek gerekiyor. Hatırı sayılır matematik gerekiyor bence.
@Jira daha iyi bilir tabii ki ama bildiğim kadarıyla her önüne gelen olamıyor. Okula gitmek gerekiyor. Hatırı sayılır matematik gerekiyor bence.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2019 #6 @painkiller hocam size meslektaş mı geliyor yoksa
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Kasım 2019 #7 Arkadaşlar @painkiller ve @Jira ile nasıl konuşabilirim ?
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 2 Kasım 2019 #8 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar @painkiller ve @Jira ile nasıl konuşabilirim ? Genişletmek için tıkla... Onlar seni bulur ya .
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar @painkiller ve @Jira ile nasıl konuşabilirim ? Genişletmek için tıkla... Onlar seni bulur ya .
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Kasım 2019 #9 Lostt dedi: Onlar seni bulur ya . Genişletmek için tıkla... Nasıl bulurlar ? Moderatör veya admin mi onlar ? wibbly dedi: Diğer testlerinizde şimdiden başarılar Genişletmek için tıkla... Şimdiki testim binadan kardeşime doğru süzülmek.
Lostt dedi: Onlar seni bulur ya . Genişletmek için tıkla... Nasıl bulurlar ? Moderatör veya admin mi onlar ? wibbly dedi: Diğer testlerinizde şimdiden başarılar Genişletmek için tıkla... Şimdiki testim binadan kardeşime doğru süzülmek.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2019 #10 @Ahmetli Cübbe Hoca bekleyeceksin. Etiketten bildirim gidecek onlara.