SLIMSHADYX
Hectopat
Pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulundum. Durumunu nasıl takip edebilirim? UYAP'da gözükmüyor.
Ben bi bakayım hocam sağolun.Savcılık ile ilgili bilgilere e devlet ve uyaptan ulaşamazsınız. Adliyeye gidip müracaat ederek öğrenebilirsiniz son durumu. Yerinizde olsam avukat ile işi yürütürüm.
Sonucun daha yeni geldi. Gereken yerden sizi arıyorlar, ifadeye cagariyorlar.Sonuç var mı? Benim de bir şikayetim var 1 aydır herhangi bir haber alamadım.
Ben 9 Temmuz'da yaptım şikayeti işte bekliyorum o zamandan beri. Karşıyı ifadeye çağırdılar mı ondan da haberim yok. Tanıdık polis 10-15 gün sürer dediydi 1 ayı geçti.Sonucun daha yeni geldi. Gereken yerden sizi arıyorlar, ifadeye cagariyorlar.
sonuç nedir bende 16 nisanda şikayet etmiştim ses yokBen 9 Temmuz'da yaptım şikayeti işte bekliyorum o zamandan beri. Karşıyı ifadeye çağırdılar mı ondan da haberim yok. Tanıdık polis 10-15 gün sürer dediydi 1 ayı geçti.
Savcı tanıdık olduğundan şikayetten sonra adamı karakola çağırtıp ifade aldırtmış. Tabi ben de beklemekten sıkılıp polis abiyi arayınca o söylemişti adamın ifadesi alınmış istiyorsan gel bürodan çıktısını al diye. Yani takip etmek için bir yer var mı bilmiyorum ama adliye yakınsa bürodan sordurabilirsin.sonuç nedir bende 16 nisanda şikayet etmiştim ses yok
Savcı tanıdık olduğundan şikayetten sonra adamı karakola çağırtıp ifade aldırtmış. Tabii ben de beklemekten sıkılıp polis abiyi arayınca o söylemişti adamın ifadesi alınmış istiyorsan gel bürodan çıktısını al diye. Yani takip etmek için bir yer var mı bilmiyorum ama adliye yakınsa bürodan sordurabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.