#saveralph

Hep aynı şeyi yapıp farklı bir sonuç beklemek aptallıktır. Bu tarz çarpıcı paylaşımlar dün de vardı, bugün de var, yarın da olacak. İnsanlar ihtiyacı kadar vicdan mastürbasyonu yaptıktan sonra ertesi gün Ronaldo kapaklı Head and Shoulders şampuanıyla duş alıp, İpana diş macunuyla dişlerini fırçalayıp, Nivea deodorantını sıkıp, bilmem ne markalı rujunu, kremini sürecek. Pijamalarını çıkarıp bilmem ne hayvanının derisinden yapılmış tekstil ürünleri giyecek.

Sonraki gün, sonraki gün ve sonraki gün, hep aynı rutin devam edecek.

Farkındalık yaratmak istiyorsanız kendinizden başlayacaksınız. Bu tarz videoları izleyip, birkaç saat vicdan mastürbasyonu yapıp ertesi gün bilinçsizliğe devam ederek değil. O markaların cirosunu arttırmak da, düşürmek de kullanıcının elindedir. Alma, kullanma. Bak bakalım o markalar nasıl radikal değişimler gösteriyor!
&
& &&&
 
Bunu paylaşan çoğu kişi Trendyol linklerine hayatlarını vermiş kişiler ve makyajın içinden geçen kişiler. Çok ironik geliyor bana, şu an bu videoyu hatırlamıyorlardır bile aynı ürünleri kullanmaya devam edecekler.
 
Evet arkadaşlar. Gerçekten çok acı bir durum. Bir animasyon bu kadar acı çekiyorsa kim bilir gerçek hayvanlar ne kadar acı çekiyordur. Hayvanlara eziyeti engellemek için başlatılan bu kampanyaya şu an milyonlarca kişi destek verdi. Umarım gerekli bağış toplanır ve hayvanlar denek olarak kullanılmmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DİKKAT:
Bu bir reklam değildir. Kar amacı gütülmemiştir.
#Saveralph ile ilgili bir reklamcılık bağlantım yoktur.
 
Bunu storylerinde paylaşan kızların 1 saat sonra Gratiste indirim varmış diyerek koşa koşa makyaj malzemesi alacak olmaları çok yazık.
 

Geri
Yukarı