Savunma sporu nasıl öğrenilir?

• Konuyu başlatan 342524
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.732
Parka gitmemek ve yaklaşmamak senin için daha iyi olur. Herhangi bir sporu kendini savunacak kadar öğrenene kadar yiyeceğin dayak sana zaten yeter. Emanet taşı diyenleri de dinleme bizim ülkemizde özellikle serseri tayfası kavgayı namus haline getirir, sen ona emanet çektiğinde ertesi gün 20 kişiyle evinin önüne sopalarla gelir. Yani sözün özü hiç bulaşma.
Hocam bana ithafen dediğinizin farkındayım, haklısınız da ama bahsettiği eşkiyalar 10-11 yaşındaki çocuklar emanet işin şakası bir kez bir şekilde gözdağı vermesi yeterli.

Bir insanla ilk başta konuşurken sert davranırsan tırsarlar bence, işe yaradı ama çok kişi oldukları için işe yaramaya da bilir.

Sen de düşman çete kur.
axa22x4k1wv41.jpg

Merhabalar, bizim evin yakınında bir park var ve o parkta bir çete gibi örgütlenmiş 10-11 yaşlarında çocuklar var. O parkta oynayan çocukları, (tek başına gelen çocukları.) 3-4 kişi aynı anda dalıp dövüyorlar. Ben ve arkadaşım kendimiz o çocuklardan korumak amacıyla savunma sporu öğrenmek istiyoruz. Hangi sporu öğrenmeliyiz? (çocuklar 5 kişi.)

Boks (düzenledim)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı