MetehanSekmen44 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Sayfayı aşağı kaydırınca ekran kartından ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 31 Ocak 2022 #2 Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Artı 0 Eksi
KS KS MetehanSekmen44 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... tiz bir ses Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... cızırtı gibi de denilebilir ekran kartı rx6600xt Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... psu dan gelme ihtimali varmı ikisin arasında kaldım bi anlayamadım Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... tiz bir ses Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... cızırtı gibi de denilebilir ekran kartı rx6600xt Vegas dedi: Fan sesi mi? Sesten biraz bahsedin. Genişletmek için tıkla... psu dan gelme ihtimali varmı ikisin arasında kaldım bi anlayamadım
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 31 Ocak 2022 #4 MetehanSekmen44 dedi: tiz bir ses cızırtı gibi de denilebilir ekran kartı rx6600xt psu dan gelme ihtimali varmı ikisin arasında kaldım bi anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sadece internette dolaşırken scroll yapınca mı ses mi geliyor? Oyundayken var mı bu ses? Artı 0 Eksi
MetehanSekmen44 dedi: tiz bir ses cızırtı gibi de denilebilir ekran kartı rx6600xt psu dan gelme ihtimali varmı ikisin arasında kaldım bi anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sadece internette dolaşırken scroll yapınca mı ses mi geliyor? Oyundayken var mı bu ses?
KS KS MetehanSekmen44 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 Vegas dedi: Sadece internette dolaşırken scroll yapınca mı ses Genişletmek için tıkla... İkisinde de geliyor hocam ama daha çok oyun dışı ilken duyuluyor Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Sadece internette dolaşırken scroll yapınca mı ses Genişletmek için tıkla... İkisinde de geliyor hocam ama daha çok oyun dışı ilken duyuluyor
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 31 Ocak 2022 #6 MetehanSekmen44 dedi: İkisinde de geliyor hocam ama daha çok oyun dışı ilken duyuluyor Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
MetehanSekmen44 dedi: İkisinde de geliyor hocam ama daha çok oyun dışı ilken duyuluyor Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net
KS KS MetehanSekmen44 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam Garantiye yollayacağım sanırım MetehanSekmen44 dedi: Hocam Garantiye yollayacağım sanırım Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam Garantiye yollayacağım sanırım MetehanSekmen44 dedi: Hocam Garantiye yollayacağım sanırım Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vegas dedi: Emin olmamakla birlikte tahminen Coil Whine olabilir. Coil Whine nedir? Arkadaşlar bu coil whine sorunu nedir? GTX970'de bu sorun var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et