Çözüldü Sayfayı kaydırırken keskin şekilde kayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Firat Akdogan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben sayfayı aşağı kaydırdığımda eskiden hafif bir animasyonlu şekilde kayıyordu. Şu an keskin sert bir şekilde kayıyor. Space tuşuyla veya farenin tekerleğiyle kaydırmaktan bahsediyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Çözüm
bilgisayarım'a sağ tıklayıp gelişmiş özelliklerden performans sekmesine girip bu ayarları seçersek düzeliyor, ama hangi spesifik ayarın çözdüğünü bulamadım malesef.

CSS:
  scroll-behavior: smooth;

Eğer kodlarda sorun varsa bu kodu ekle.

Sorun sizdeyse bilgim yok.

bilgisayarım'a sağ tıklayıp gelişmiş özelliklerden performans sekmesine girip bu ayarları seçersek düzeliyor, ama hangi spesifik ayarın çözdüğünü bulamadım malesef.

Çözüm

Aynen hocam buradan olduğu aklıma gelmedi. Düzeldi şimdi tek tek deneyeceğim bakalım hangisiymiş Hocam 3.seçenekmiş(denetim ve öge animasyonlarını pencere içinde göster) denedim oldu.
Aynen hocam buradan olduğu aklıma gelmedi. Düzeldi şimdi tek tek deneyeceğim bakalım hangisiymiş

Pardon yanlışlıkla tıkladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…