Sayın Yöneticilere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
ORDU
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Konu açıyorum derdimi anlatıyorum ve artık bunu yazarken bile acaba ceza yer miyim diye korkarak yazıyorum. Öncelikle;
Rütbem Hala Aynı | Technopat Sosyal
adlı konuyu açtım ve derdimi anlattım. Daha sonra gerekli cevabı aldım. Mikail Fidan ''Rütbe sistemi puan sistemi ile birlikte çalışıyor. Buradaki ödüllerden bir tane daha kazanırsan Attopat olacaksın.'' dedi ve şu adresi verdi; Ödüller | Technopat Sosyal listedekilerden biri gerçekleşti ve ilk mesaj beğenimi aldım fakat rütbem yine değişmedi ben de
Hala Zeptopatım | Technopat Sosyal
bu konuyu açtım ancak gereksiz mesaj bahanesiyle tekrar ceza yedim. Beyler! burada oyun oynamıyoruz ya yanlış yönlendirmeyin ya da dediğiniz olunca gereğini yapın. Saygılarımla.

Not: Son konuda anlatacaktım derdimi ancak konu kilitlenince taktir edersiniz buna mecbur kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitem eder gibi konu açmanız çok yanlış. 23 mesajınız var ve bu kadar rütbeye önem vermenizi anlamıyorum. Sadece mesaj sayısına göre rütbe sistemi olan konu çok eski konu. Sosyale geçildikten sonra puanlama sistemine göre işlemekte konu ve o konu da size belirtilmiş ilgili yönetici tarafından. Rütbeden çok kendimizi nasıl geliştiririz, nasıl katkımız olur bunlara odaklanmalıyız.

Neyi yanlış? Burası demokratik bir forum değil mi? Düşünce özgürlüğü denilen şey yok mu? Benim derdim rütbe olayı değil yanlış yönlendirilmem.

Rütbem Hala Aynı | Technopat Sosyal

Son mesajında yönetici Mikail Fidan dün 19:57'de size gerekli doğru yönlendirmeyi yapmış. Puan sisteminden bahsetmiş. Bunun neresi hatalı yönlendirme ?

Bu açıklamaya rağmen dün 22:16'da yeni bir konu açmışsın. Sence gereksiz olmamış mı ?

''Rütbe sistemi puan sistemi ile birlikte çalışıyor. Buradaki ödüllerden bir tane daha kazanırsan Attopat olacaksın''
Ödüller | Technopat Sosyal Dedi ancak oradaki ödüllerden biri olan ilk beğeni ödülünü almama rağmen rütbem değişmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı