Sayısal 128k ile tercih yapılmalı mı?

Hocam tavsiyem günlük çalışmanız. Yarım saat bile olsa günlük çalışın. Okulda işlediğiniz konuyu tekrar edin. Ayrıca bol soru çözmek demek konuyu anlamak değildir. Mesela diyelim ki konuyu tekrar ettiniz. O konu için 1-2 test (20-30 soru) çözün ve o gün o konunun temelini oturtun. Sonra haftada 1-2 o konudan kalan testlerinize dönüp 1'er 2'şer çözün. Vakit bolken böyle yapmanız hem konuyu kavramanıza, hem de sonraki konularla harmanlamanıza yardımcı olacaktır. Şahsi tavsiyem, illa böyle yapılacak diye bir kaide yok.

TYT'de temelin yoksa temeli kur ve mümkünse ki mümkün çok zamanın var temelini sağlam kur 11.sınıf derslerini de salma o da AYT'nin temeli
Teşekkürler hocam güzel tavsiyeleriniz için. Şimdiden kitapları sipariş ettim matematiğim kötü olduğu için 345 yayınları ve antrenmanlarla matematik aldım ama önce antrenmanlarla matematiği bitiricem bir de sıfırdan problemler kitabını sipariş edeceğim rehber matematiğin.

Çok teşekkürler hocam.

Hocam peki Hacettepe - Maden Mühendisliği okunur mu? İTÜ-ODTÜ gibi ünilerin Maden Müh. ile sıralamasında niye böyle bariz fark var anlamadım.

Hocam peki Hacettepe - Maden Mühendisliği okunur mu? İTÜ-ODTÜ gibi ünilerin Maden Müh. ile sıralamasında niye böyle bariz fark var anlamadım.
Bence maden mühendisliği okunmaz.

Yurtdışında olabilir ama ülkemizde sınırlı zaten o bölümde doğru düzgün Türk bulamayacaksınız.
Haklısınız. Makina mühendisliğini aslında tercih edebilir diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Haklısınız. Makina mühendisliğini aslında tercih edebilir diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
Makine Mühendisliği benim puanımla gidilebilecek 2 yer var. Biri 19 Mayıs, diğeri KTÜ. 19 Mayıs'ın fakültesini bizzat gidip gördüm. Yetersiz geldi bana açıkçası. KTÜ'de de prof'lar işkence çektiriyormuş öğrencilere.

Hangi mühendisliği yazarsan yaz istersen İTÜ'de oku kendini geliştirmedikten sonra diplomanı boynuna asıp gezersin. Çok fazla mezun veriyor ama okunur kendini geliştirdikten sonra güzel yerlere gelirsin.

Hangi mühendisliği yazarsan yaz istersen İTÜ'de oku kendini geliştirmedikten sonra diplomanı boynuna asıp gezersin. Çok fazla mezun veriyor ama okunur kendini geliştirdikten sonra güzel yerlere gelirsin.
Doğrudur hocam kendini geliştirmek önemli.

Hocam başka üniversteler de var ama onları tercih etmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…