Sayısal 130.000 için üniversite önerisi

bownlord

Hectopat
Daha fazla  
Elektrik-elektronik, makine, mekatronik mühendisliklerinden birini okumak istiyorum. İstanbul'da okumam gerekiyor yüzde yüz burslu birkaç özel üniversite var. Sizce gidilir mi yoksa mezuna mı kalmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @bownlord. Konunuzda bahsettiğiniz kıstaslara uygun sayılabilecek yerlere biraz baktım:
1) Altınbaş Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Makine Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali biraz da olsa var. MÜDEK Akreditasyonu var, ve mavi diploma veriyor diye biliyorum, araştırabilirsiniz.
2) Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali biraz da olsa var. MÜDEK Akreditasyonu yok ama mavi diploma veriyor diye biliyorum, araştırabilirsiniz.
3) İstanbul Topkapı Üniversitesi tam burslu Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali biraz da olsa var. MÜDEK Akreditasyonu yok ama mavi diploma veriyor diye biliyorum, internet üzerinden araştırabilirsiniz.
4) İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Mekatronik Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali biraz yüksek. MÜDEK Akreditasyonu yok ama mavi diploma veriyor diye biliyorum, internetten araştırabilirsiniz.
5) İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi tam burslu Mekatronik Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali yüksek görünüyor. MÜDEK Akreditasyonu yok ama mavi diploma veriyor diye biliyorum, internetten araştırabilirsiniz.
6) İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Makine Mühendisliği bölümünün gelme ihtimali yüksek görünüyor. MÜDEK Akreditasyonu yok ama mavi diploma veriyor diye biliyorum, internetten araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı