Sayısal bölümü olan Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri okunulabilir mi?

Kemal1881

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sıralamam 250K-300k arası gelecek gibi görünüyor, şu anki netlerimle, Adana atü de Adana da yaşıyorum bundan dolayı istiyorum. Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri geliyor okumaya değer mi? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sıralamam 250K-300k arası gelecek gibi görünüyor, şu anki netlerimle, Adana atü de Adana da yaşıyorum bundan dolayı istiyorum. Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri geliyor okumaya değer mi? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

İş fırsatları gün geçtikce azalıyor mezun olduktan sonra iş bulabilme ihtimalin cok yuksek değil.

Bilişim bölümlerinden yapay zeka PC mühendisliği ve yazılım dışındaki bölümler okumaya değmez mezuna kal.

Sen gelecekte ne işle uğraşmak istiyorsan onunla ilgili bir şeyler oku. Ayrıca okulu okumak yetmez o alanda çalışmalar, projeler yaparak kendini geliştirmen gerekiyor.

Sen gelecekte ne işle uğraşmak istiyorsan onunla ilgili bir şeyler oku. Ayrıca okulu okumak yetmez o alanda çalışmalar, projeler yaparak kendini geliştirmen gerekiyor.

Hocam bilgisayar alanına ilgiliyim fakat sıralamam bilgisayarla ilgili bu bölüme yettiği için bunu tercih edeceğim gibi görünüyor kendi şehrimde olması da benim açımdan avantaj.

Bilişim bölümlerinden yapay zeka PC mühendisliği ve yazılım dışındaki bölümler okumaya değmez mezuna kal.

Hocam 1 yıl mezuna kaldım zaten 1 yıl daha mezun psikolojisini kaldıramam.

Okunabilir fakat önemli olan sizin kendinizi geliştirebilmeniz üniversite sizi ancak bir yere götürür.

Hocam araştırdım biraz PC mühendisliğinden daha hafifleştirilmiş dersleri varmış bu bana extra çalışma saati yaratabilir. PC mühendislerinin yaptığı her iş olmasa da genel olarak yaptığı işleri yapabilme kabiliyetine sahip mi? Bir forumda öyle bir yazı gözüme çarpmıştı ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Hocam araştırdım biraz PC mühendisliğinden daha hafifleştirilmiş dersleri varmış bu bana extra çalışma saati yaratabilir. PC mühendislerinin yaptığı her iş olmasa da genel olarak yaptığı işleri yapabilme kabiliyetine sahip mi? Bir forumda öyle bir yazı gözüme çarpmıştı ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Yani zaten bilgisayar mühendisliğinin 2 yıllık bölümlerinden biri sayılır temel bilgileri aynı olabilir tabii ders içerikleri farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı