Sayısal öğrencisi nasıl ders çalışılır?

zarabann

Hectopat
Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Abra A7 V11.4.3
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar ben bu sene 11. sınıfa geçeceğim fakat ders çalışma programı yapamadım. Bilen yapan abilerimiz ablalarımız ya da bilgili insanlar varsa yardımcı olabilirler mi?

11. sınıfta rehber öğretmenler TYT başlatıyor fakat ben AYT kasmıştım Full. TYT çalışmaya 12. sınıfa geçiş yazında başladım ve AYT sağlam olduğu için sınava yakın tekrar etmem yetti. Tercih sizin hocam bence.

11. sınıfta rehber öğretmenler TYT başlatıyor fakat ben AYT kasmıştım Full. TYT çalışmaya 12. sınıfa geçiş yazında başladım ve AYT sağlam olduğu için sınava yakın tekrar etmem yetti. Tercih sizin hocam bence.
Hocam zaten ayt bitirmem lazım fakat ders çalışma programı yapamıyorum.

Hocam zaten ayt bitirmem lazım fakat ders çalışma programı yapamıyorum.
Bence yapmamalısın. Sadece kendine şunu sorman yeterli:
- Bugünü iyi değerlendirdim mi?

Başkaları ile değil sadece kendinle yarış. Maksimum verim ancak bu şekilde elde edilir.

EK: Çalışma programı önemli değil ama Metod çok önemli. Kendine uygun bir çalışma metodu edinmelisin. İzleyerek değil, kitaptan ve yazarak çalış. Yapamadığın bir soru hakkında cevaba bakma konuya bak ve tekrar çözmeye çalış. Çaresiz kalırsan ancak o zaman çözüme bak. Sadece bir tavsiye.

Son düzenleme:
Bence yapmamalısın. Sadece kendine şunu sorman yeterli:
- Bugünü iyi değerlendirdim mi?

Başkaları ile değil sadece kendinle yarış. Maksimum verim ancak bu şekilde elde edilir.

EK: Çalışma programı önemli değil ama metot çok önemli. Kendine uygun bir çalışma metodu edinmelisin. İzleyerek değil, kitaptan ve yazarak çalış. Yapamadığın bir soru hakkında cevaba bakma konuya bak ve tekrar çözmeye çalış. Çaresiz kalırsan ancak o zaman çözüme bak. Sadece bir tavsiye.

Tamamdır abi çok iyi tavsiye.

Yapabiliyorsan dershaneye git çünkü okulda hocalar bazı gerizekalılar anlasın diye çok basit anlatabiliyor (burada hocaların suçu yok) bu da aklını karıştırabilir herkesin anlama seviyesi farklı.

Not: Sınıfın kötü değilse sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı