Sayısalda ilk 20 bin için TYT'de 65 net yapan birine tavsiyeler

cr4ck3r

Femtopat
Daha fazla  
600 binden mezuna bıraktım, sayısalcıyım ama matematiğim çok kötü TYT 60-65 net yapıyorum. AYT sıfır (temelim yok). Günde 7 saat çalışıyorum (dershane özel ders yok) ilk 20 bine girmek istiyorum. Tavsiye verir misiniz?

600 binden mezuna bıraktım, sayısalcıyım ama matematiğim çok kötü TYT 60-65 net yapıyorum. AYT sıfır (temelim yok). Günde 7 saat çalışıyorum (dershane özel ders yok) ilk 20 bine girmek istiyorum. Tavsiye verir misiniz?

Çok çalışman lazım hocam öyle böyle değil uyku yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında gününün tamamını derse vermen ve verimli, sistemli şekilde çalışman gerekiyor. YouTube'da tonla hoca ve kanal var kendine göre birini bul ve kampından götür. Ardından bol bol deneme ve tekli zor soru çözümleri izle. Sınava kadar her gün programında matematik ve geometri mutlaka olsun. Buların yanında fen ve Türkçe gibi dersleri götür. Konuları çok iyi ve mantığıyla öğrenmeye çalış. Temel olmadan 8-9 ayda 20bin gibi sıralamalar yapmak imkansız demiyorum ama çok çok zor başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı