Sayısal'dan 250k sıralama yapmak kötü mü?

Hocam zaten tıp bitince özelde koşturman gerekmiyor ki işin garanti direkt devlete atanıyorsun %100
Hayır hocam abine bir sor istersen DHY kurası diye birşey var onu beklemen lazım o da tutarsa.

64K ortalama ücretleri var zorunlu nöbetle.
Hemşirelikte anca gidiceksin KPSS'ye giriceksin devlete giriceksin belki o kadar onuda sanmıyorum ben. Özel hastanelerde asgari ücret alıyorlar.

Bana da bu yıl Cerrahpaşa'da bile hemşirelik geliyor ama erkeklere pek uygun bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Belki de hedefim sadece diş hekimliği olduğu için bahane olarak kullanıyorum bu durumu pek çekici bir bölüm olarak gelmiyor hemşirelik. Ama kesinlikle okunacak bir meslek.

Hayır hocam abine bir sor istersen DHY kurası diye birşey var onu beklemen lazım o da tutarsa.

Hemşirelikte anca gidiceksin KPSS'ye giriceksin devlete giriceksin belki o kadar onuda sanmıyorum ben. Özel hastanelerde asgari ücret alıyorlar.

60 civari kazaniyorlar, KPSS ile kazanmasi da pek zor degil ama calisma sartlari kolay degil elbette. Ozel sektore gore iyi tabi de duz memurluga gore agir tabi. Bir de doktorlar tarafindan ezilme durumlari olabiliyor calistigin yerdeki insanlarin karakterine bagli olarak.

Hayır hocam abine bir sor istersen dhy kurası diye bir şey var onu beklemen lazım o da tutarsa.

Hemşirelikte anca gidiceksin KPSS'ye gireceksin devlete gireceksin belki o kadar onu da sanmıyorum ben. Özel hastanelerde asgari ücret alıyorlar.

Konuşmadan önce bir hemşireliğin KPSS puanına bakar mısın 70 80 le adam alıyor özelde hemşire genelde yok olunca da devletle aynı maaşı alıyorlar çünkü özeli tercih etmesi için hiçbir sebebi yok diğer türlü her türlü patlıyorsun.

Hayır hocam abine bir sor istersen DHY kurası diye bir şey var onu beklemen lazım o da tutarsa.

Evet hocam kura var ama boşta kalsan dahi askeriyelere otomatik atanıyorsun yani boşta kalmak gibi bir durum yok tıpta en azından şu anlık. Abimin arkadaşı mesela kurada gelmedi Van'da askeriyeye atandı. Sadece askeriyede 4-5ay geciktiriyorlar soruşturma vs geçiriyorsun askeriyeye girerken o da biraz uzatıyor ama oda şu an 110 küsur alıyor diye biliyorum. Yani tıpta boşta kalman imkansız

Evet hocam kura var ama boşta kalsan dahi askeriyelere otomatik atanıyorsun yani boşta kalmak gibi bir durum yok tıpta en azından şu anlık. Abimin arkadaşı mesela kurada gelmedi Van'da askeriyeye atandı. Sadece askeriyede 4-5ay geciktiriyorlar soruşturma vs geçiriyorsun askeriyeye girerken o da biraz uzatıyor ama oda şu an 110 küsur alıyor diye biliyorum. Yani tıpta boşta kalman imkansız
Ben zaten doktor atanamaz demiyorum özelde çalışırsa o maaşları almıyorlar. Hemşireliki direkt bitirmiş adama kimse 70K ile işe koymuyor KPSS'ye hazırlanacak ekstra iş özelde çalışırsa asgari ücretle çalıştırıyorlar. Kariyer sitesinde 35K ortalaması var boşuna değil bunlar. Her türlü yani 1 yıl daha hazırlanacaksın başlar başlamaz kimse seni devlete koymuyor 70K maaş ile. Ha girersen eyvallah ama özelde çalışacaksan o maaşları hayal edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı