Sayısız başvuruya rağmen altyapı getirilmiyor

BenMert

Decapat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom müdürlüğünden son zamanlarda canlı dersler dolayısıyla 4-6 kez başvuru yaptık, her seferinde iş emri verildi denilip bırakıldı. 4 senedir binada altyapı bulunmuyor, bu 4 sene içerisinde sayamayacağımız kadar fazla başvuru yapmamıza rağmen hala hiçbir sonuç yok. Yapmam gereken şeyler neler? Bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı. Şunu da söylemeliyim ki sadece 1 kez gerçekten bir şey yapıldığını düşünüyorum, ama o da pek geçerli değil sanırım. Aralıklı aralıklı başvurma süreçlerinde en son gittiğimiz zaman "evinizde altyapı var, zaten yapılmış" dendi, internet üzerinden bakınca da var gözüküyordu. Fakat bağlamaya geldiklerinde "evinizde altyapı yok, bağlayamayız" diyerek gittiler, gittikten sonra da internette altyapı yok olarak gözüküyor. Bunun hiçbir sonucu yok mu? Ne yapmam gerekiyor? Gerçekten sıkıldım artık.
 
TT bölge müdürlüğüne gidip (müşteri ilişkileri değil) altyapı ile ilgilenen bölüme gidip bu konuyla ilgili sorumlu kişi ile görüştün mü?

Aynen arkadaşın dediğini yapmalısın. Bölge altyapı sorumlusu gerekirse taahhütü bile bitirebilir. Müşteri hizmetleri oyalar durur. Altyapı gelecekse onlar getirir.
 
1-2 yıl boyunca bozuk olan altyapıyı düzeltmeleri için görüşmediğim kişi, gitmediğim yer, yazmadığım yer kalmadı. Sonuç yok. Rezillikten başka bir şey değil.
 
Evet, bilgisayar başından adrese iş emri verip bıraktılar her seferinde.
Müdürle konuştun mu? Ben benzer bi şekilde çözüm bulamadığımda en azından tarih verdiler ve istersen bekle o tarihe kadar getirelim istersen iptal edelim dedi. Kullanmadığım sürenin parasını da iade ettirdi.
 
Tüm bina dilekçe verip deneyin şansınızı yan binalarda internet yoksa birkaç bina konulup dilekçe verin altyapı getirirler sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı