Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar sosyal bilimler lisesinde 10. sınıfta bu dönem matematik ortalamam 28, sınıf tekrarı gibi bir durum olur mu? Bir de edebiyattan tahminimce geçerim ama ondan da kalırsam ne olur bilginiz var mıdır?
Bu yıl getirilen sistem ile birlikte; sınıfı geçmek için edebiyatı geçmen ve hiçbir dersten kalmaman lazım diye biliyorum. Bir dersten kaldığında, seneye o dersten sorumluluk sınavı olursun. Onu da geçemezsen kalırsın. Böyle biliyorum.
Bu yıl doğru düzgün okuyamadık bile. Geçen sene ise sistem şu şekildeydi; dönem sonu ders notu ortalamanız 50'nin üstünde olması lazımdı ve 4 veya daha az dersten kalmanız lazımdı geçmeniz için.
Merhaba arkadaşlar sosyal bilimler lisesinde 10. sınıfta bu dönem matematik ortalamam 28, sınıf tekrarı gibi bir durum olur mu? Bir de edebiyattan tahminimce geçerim ama ondan da kalırsam ne olur bilginiz var mıdır?
diğer derslerden kalmıyorum ortalamam 50 üzeri ama 2. dönem matematik ortalamamı sözlüler v.s 72 yaparsam 2 dönem ortalaması 50 olursa yeterlimidir acaba?