MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #1 Motor bazen gaz vermeden çalışmıyor. Rölentide de kendi kendine gaz veriyormuş gibi gaz verip duruyor veriyor falan. 80 Km'de sıfır 1 haftalık motor.
Motor bazen gaz vermeden çalışmıyor. Rölentide de kendi kendine gaz veriyormuş gibi gaz verip duruyor veriyor falan. 80 Km'de sıfır 1 haftalık motor.
5 518815 Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 438 Çözümler 3 24 Ekim 2022 #2 Gaz ayarı yaptırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
JohnnySilverhand77 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 457 Çözümler 3 24 Ekim 2022 #3 Rölanti ayarı bozuktur. Tamiricye veya servise gidip rölanti ayarını yaptırın. Çin malı bir motor ise gayet normaldir böyle şeyler yapması. Artı 0 Eksi
Rölanti ayarı bozuktur. Tamiricye veya servise gidip rölanti ayarını yaptırın. Çin malı bir motor ise gayet normaldir böyle şeyler yapması.
O ogzatas Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 50 29 Temmuz 2024 #4 MustafaEkicii dedi: Motor bazen gaz vermeden çalışmıyor. Rölentide de kendi kendine gaz veriyormuş gibi gaz verip duruyor veriyor falan. 80 Km'de sıfır 1 haftalık motor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu? Artı 0 Eksi
MustafaEkicii dedi: Motor bazen gaz vermeden çalışmıyor. Rölentide de kendi kendine gaz veriyormuş gibi gaz verip duruyor veriyor falan. 80 Km'de sıfır 1 haftalık motor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu?
KS KS MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 ogzatas dedi: Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... Çözemedim servise götürüyorum yaptık diyorlar aynı 2 hafta önce krank kırıldı bu gün aldım şu anlık sıkıntı yok 10 km felan bindim ogzatas dedi: Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... 3 bin 300 küsür km şu sn Artı 0 Eksi
ogzatas dedi: Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... Çözemedim servise götürüyorum yaptık diyorlar aynı 2 hafta önce krank kırıldı bu gün aldım şu anlık sıkıntı yok 10 km felan bindim ogzatas dedi: Merhaba, aynı sorun şu an bende de var. Nasıl çözdünüz sorunu? Genişletmek için tıkla... 3 bin 300 küsür km şu sn