Screenshot alıp yapıştırdığımda unknown.png çıkıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
İlk olarak konuyu yanlış yerde açmış olabilirim öyleyse özür dilerim. Neyse, işte böyle normal bi şekilde Print SysRq tuşuyla screenshot alıyorum ama bu aralar Ctrl+V yapıp paylaşmaya çalışınca (ayrıca sağ tıktan yapıştır seçeneği içinde geçerli) karşıma o anki ekran yerine unknown.png adında tamamen siyah bir ekranın fotosu geliyor, yardım edebilecek olan var mı?

Bilemiyorum maalesef.

Forum çok yavaşladığı için hızlıca geri dönüş yapamadım o yüzden özür dilerim. Screenshot tekrardan eski haline döndü sanırım bu da PC'de son zamanlarda yaşadığım sıkıntıların bir etkisiydi, bilgisayara format atınca geri düzeldi. İlgileriniz için teşekkür ederim.

Forum çok yavaşladığı için hızlıca geri dönüş yapamadım o yüzden özür dilerim. Screenshot tekrardan eski haline döndü sanırım bu da PC'de son zamanlarda yaşadığım sıkıntıların bir etkisiydi, bilgisayara format atınca geri düzeldi. İlgileriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim :) Bu arada Tecnopat çok yavas cidden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı