xCloud Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Klavyemin FN tuşu çalışmadığı için kendime bir program hazırlıyorum. Vbs kodları ile touchpad kapatmak mümkün mü?
Klavyemin FN tuşu çalışmadığı için kendime bir program hazırlıyorum. Vbs kodları ile touchpad kapatmak mümkün mü?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Hocam başka bir tuşu FN yerine atayın? Artı 0 Eksi
KS KS xCloud Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 iloveichigo dedi: Hocam başka bir tuşu FN yerine atayın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Hocam başka bir tuşu FN yerine atayın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #4 xCloud dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... FN ile test etmedim ama SharpKeys kullanarak klavyedeki gereksiz tuşlara bozuk tuşları atabiliyorsunuz mesela ben RightShift tuşuna P'yi atamıştım. Artı 0 Eksi
xCloud dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... FN ile test etmedim ama SharpKeys kullanarak klavyedeki gereksiz tuşlara bozuk tuşları atabiliyorsunuz mesela ben RightShift tuşuna P'yi atamıştım.
KS KS xCloud Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #5 iloveichigo dedi: Fn ile test etmedim ama sharpkeys kullanarak klavyedeki gereksiz tuşlara bozuk tuşları atabiliyorsunuz mesela ben rightshift tuşuna P'yi atamıştım. Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamada fn tuşu yok. Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Fn ile test etmedim ama sharpkeys kullanarak klavyedeki gereksiz tuşlara bozuk tuşları atabiliyorsunuz mesela ben rightshift tuşuna P'yi atamıştım. Genişletmek için tıkla... Sanırım uygulamada fn tuşu yok.