S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Merhaba mouse elime dün ulaştı her şey çok güzel ama yazılımdan Hz yükseltiyorum ama bir şey değişmiyor gibi geliyor bana, bildiğim kadarıyla Hz yükselince FPS düşmesi oluyor ama FPS'im hep aynı, işlemci sıcaklığı da öyle. Normal bir durum mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Merhaba mouse elime dün ulaştı her şey çok güzel ama yazılımdan Hz yükseltiyorum ama bir şey değişmiyor gibi geliyor bana, bildiğim kadarıyla Hz yükselince FPS düşmesi oluyor ama FPS'im hep aynı, işlemci sıcaklığı da öyle. Normal bir durum mu?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 13 Mart 2025 #2 İşlemci güçlü ise normal bir durum. %100 emin olmak için Razer polling rate tester app indirebilirsin.
İşlemci güçlü ise normal bir durum. %100 emin olmak için Razer polling rate tester app indirebilirsin.
S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 WerBeastDu dedi: İşlemci güçlü ise normal bir durum. %100 emin olmak için Razer polling rate tester App indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... R5 5600 kullanıyorum hocam, çok da güçlü diyemeyiz.
WerBeastDu dedi: İşlemci güçlü ise normal bir durum. %100 emin olmak için Razer polling rate tester App indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... R5 5600 kullanıyorum hocam, çok da güçlü diyemeyiz.