Scyrox V6 scroll jumping sorunu için ne yapılabilir?

SirMrPolarBear

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hi-Level Nvidia 1660Ti
AMD Ryzen 5500
XPG D35 8+8 3200 Mhz 16CL Ram
Msi MAG A600N 600 Watt 80+ Psu
Gigabyte B450 M H
Ürünü aldım, gayet memnundum. İkinci ayında scroll kısmında tutarsızlıklar olmaya başladı. İleri ittiriyorum, arada geriye atıyordu veya tam tersi şekilde geriye çekerken ileri doğru atıyordu. Tozdan olabilir diye üfledim fakat geçmedi. İki kere servisine yolladım, ikisinde de bir sorun tespit edemedik dediler. Videolu bir şekilde gösterip yazılı şekilde anlatmama rağmen sorun bariz ortada fakat bir türlü anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Bu konuda ne yapabilirim, kendim çözebilir miyim veya dava vesaire mi açmalıyım?

Ürünü aldım, gayet memnundum. İkinci ayında scroll kısmında tutarsızlıklar olmaya başladı. İleri ittiriyorum, arada geriye atıyordu veya tam tersi şekilde geriye çekerken ileri doğru atıyordu. Tozdan olabilir diye üfledim fakat geçmedi. İki kere servisine yolladım, ikisinde de bir sorun tespit edemedik dedi. Videolu bir şekilde gösterip yazılı şekilde anlatmama rağmen sorun bariz ortada fakat bir türlü anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Bu konuda ne yapabilirim, kendim çözebilir miyim veya dava vesaire mi açmalıyım?
Kronik bir ürün olabilir. Çözüm bulamıyorsanız, kendiniz içini açıp çözebilirsiniz eğer farklı bir mekanizması falan yoksa.

Kronik bir ürün olabilir. Çözüm bulamıyorsanız, kendiniz içini açıp çözebilirsiniz eğer farklı bir mekanizması falan yoksa.

Açıp tamamen bozmaktan korkuyorum ama son çare olarak ona başvuracağım gibi.

Açıp tamamen bozmaktan korkuyorum ama son çare olarak ona başvuracağım gibi.

Ürünün garantisi varsa açma açarsan garanti dışı kalır ürün gönder garantiye değişim iste yapmazlar ise THH'ye verirsin elbet seve seve değişim/iade kararı çıkar.

Ürünün garantisi varsa açma açarsan garanti dışı kalır ürün gönder garantiye değişim iste yapmazlar ise THH'ye verirsin elbet seve seve değişim/iade kararı çıkar.

Bana da THH mantıklı geliyor. Şimdilik tekrar iletişime geçtim yaşadığım bu durumu memnuniyet departmanına ilettiklerini söylediler tekrar arayacaklarmış dediklerine göre.

Bana da THH mantıklı geliyor. Şimdilik tekrar iletişime geçtim yaşadığım bu durumu memnuniyet departmanına ilettiklerini söylediler tekrar arayacaklarmış dediklerine göre.

Tamir olmazsa değişim yaparlar. Scyrox yavaş yavaş dökülmeye başladı yalnız. Şikayet sayısı arttı.

Tamir olmazsa değişim yaparlar. Scyrox yavaş yavaş dökülmeye başladı yalnız. Şikayet sayısı arttı.

Biriside benim bakalım, aldığım yerin memnuniyet departmanı ile iletişime geçtim yetkili yerlere ileteceklerini söylediler bakalım ne çıkacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı