- Makaleler
- 51
Konuyu kendim alacağım için değil, insanlara hangisini önereceğimizi karar vermek için açıyorum.
Bu iki soğutucu biraz kafamı karıştırdı. Birkaç gün önce @kirknewsted Arctic Freezer 34'ün iyi bir soğutucu olmadığını söylemişti.
YouTube üzerinde ikisinin doğru düzgün bir karşılaştırma videosunu yok sanırım. Arctic 34 Duo 20 dakikalık AIDA64 testinde 75 dereceye kadar çıkıyor. Scythe Kotetsu Mark II'ye test yapan birisini bulamadım.
İki ürün arasında 150TL gibi bir fiyat farkı var. Belki Scythe Kotetsu Mark II'yi Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli ile karşılaştırmamız gerekiyordur. Sizlerin düşüncelerini de duymak isterim.
Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli Kotetsu Mark 2'den 10TL daha ucuz.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Bu iki soğutucu biraz kafamı karıştırdı. Birkaç gün önce @kirknewsted Arctic Freezer 34'ün iyi bir soğutucu olmadığını söylemişti.
YouTube üzerinde ikisinin doğru düzgün bir karşılaştırma videosunu yok sanırım. Arctic 34 Duo 20 dakikalık AIDA64 testinde 75 dereceye kadar çıkıyor. Scythe Kotetsu Mark II'ye test yapan birisini bulamadım.
İki ürün arasında 150TL gibi bir fiyat farkı var. Belki Scythe Kotetsu Mark II'yi Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli ile karşılaştırmamız gerekiyordur. Sizlerin düşüncelerini de duymak isterim.
Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli Kotetsu Mark 2'den 10TL daha ucuz.
Scythe Kotetsu Mark Iı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Kotetsu Mark Iı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu özelliklerini incele, 1.208,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: