Scythe Kotetsu Mark II vs. Arctic Freezer 34 e-Sports Duo

Makaleler
51
Konuyu kendim alacağım için değil, insanlara hangisini önereceğimizi karar vermek için açıyorum.

Bu iki soğutucu biraz kafamı karıştırdı. Birkaç gün önce @kirknewsted Arctic Freezer 34'ün iyi bir soğutucu olmadığını söylemişti.

YouTube üzerinde ikisinin doğru düzgün bir karşılaştırma videosunu yok sanırım. Arctic 34 Duo 20 dakikalık AIDA64 testinde 75 dereceye kadar çıkıyor. Scythe Kotetsu Mark II'ye test yapan birisini bulamadım.

İki ürün arasında 150TL gibi bir fiyat farkı var. Belki Scythe Kotetsu Mark II'yi Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli ile karşılaştırmamız gerekiyordur. Sizlerin düşüncelerini de duymak isterim.

Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli Kotetsu Mark 2'den 10TL daha ucuz.

Son düzenleme:
İkisi de neredeyse aynı ayarda soğutucudur. Duo'nun artısı fazladan fan ve kaliteli macunla gelmesidir. Duo'nun fiyat karşılığı Kotetsu değil Mugen 5'dir. Bu ikisi arasında ise Mugen 5 çok daha iyidir.

Son düzenleme:
Konuyu kendim alacağım için değil, insanlara hangisini önereceğimizi karar vermek için açıyorum.

Bu iki soğutucu biraz kafamı karıştırdı. Birkaç gün önce @kirknewsted Arctic Freezer 34'ün iyi bir soğutucu olmadığını söylemişti.

YouTube üzerinde ikisinin doğru düzgün bir karşılaştırma videosunu yok sanırım. Arctic 34 Duo 20 dakikalık AIDA64 testinde 75 dereceye kadar çıkıyor. Scythe Kotetsu Mark II'ye test yapan birisini bulamadım.

İki ürün arasında 150TL gibi bir fiyat farkı var. Belki Scythe Kotetsu Mark II'yi Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli ile karşılaştırmamız gerekiyordur. Sizlerin düşüncelerini de duymak isterim.

Arctic Freezer 34 e-Sports'un tek fanlı modeli Kotetsu Mark 2'den 10TL daha ucuz.
İyi değil demeyelim de fiyatına göre kötü.
Bizzat test etmiştik 3600 ile.
Her şey aynıydı ve değerler T6 ULTRA ile aynı çıkıyordu -1/2 derece oynar tabiki-.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video buldum.

Şahsi fikrimi sunacak olursam.
Kotetsu Mark 2 = < Arctic 34 Duo < Mugen 5 < Fuma 2.

Ayrıca Sytche Ninja 5 stoklara gelmiş, o da çok güzel ürün.

Fan olarak bakarsak Freezer 34'te BioniX 120 var, Kotetsu'daki fanın değerleri 51 CFM ve 1.5 statik basınç ve 300-1200 RPM +-%10.

BioniX ise 200-2100 RPM 67.5 CFM 2.75 statik basınçlı.

Fan olarak Freezer 34 tokatlıyor. Soğutma bloğu olarak bir şey diyemem.

Hocam, F/P olarak T6 Ultra iyi bir soğutucu. Müsait olan sistemler için tavsiye edilebilir. Biraz popüler olan Arctic. Duo modelini alana kadar. Tek fanlı modelini ve orijinal ilave fan almak daha uygun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı