S Salihbilgic012 Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 49 20 Ağustos 2020 #1 Telefonu değiştirecektim, ben de bu yüzden cihazdaki fotoğrafları SD karta aktardım. Denemek için çıkarıp taktım, taktıktan sonra resimler gözükmedi. Resim varmış gibi gözüküyor ama hepsi sadece beyaz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
Telefonu değiştirecektim, ben de bu yüzden cihazdaki fotoğrafları SD karta aktardım. Denemek için çıkarıp taktım, taktıktan sonra resimler gözükmedi. Resim varmış gibi gözüküyor ama hepsi sadece beyaz.
JesusCried Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #2 SD Card'ı çıkarıp bir daha takın ve bize olanları söyleyiniz.
S Salihbilgic012 Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 49 20 Ağustos 2020 #3 JesusCried dedi: SD Card'ı çıkarıp bir daha takın ve bize olanları söyleyiniz. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı.
JesusCried dedi: SD Card'ı çıkarıp bir daha takın ve bize olanları söyleyiniz. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı.