SDN-Premium Ryzen 5 5600 Radeon RX 6800 sistem alınır mı?

Hayır orada alınacak tek PSU FSP marka olan.

Bütçemi çok açıyor o maalesef bunun üstüne işlemci ve soğutucu alacağım o yüzden herhangi bir problem olur mu olursa nasıl olur sence geçmesem ben şu an Rampage 600W 80 p kullanıyorum sıkıntı çekmedim hiç o yüzden soruyorum bilmediğimde rahatsız ediyorum seni de kusurabakma.

Ben önermem knk böyle yüksek sistemlere özellikle o tarz PSU lar kullanmak tehlikeli. Herhangi bi elektrik kesintisi olsa sisteme zarar. En kötü bi akım korumalı priz al.

Ben önermem kanka böyle yüksek sistemlere özellikle o tarz PSU'lar kullanmak tehlikeli. Herhangi bir elektrik kesintisi olsa sisteme zarar. En kötü bir akım korumalı priz al.

Tavsiyen üzerine SSD'yi yükseltmek yerine sadece PSU'yu yükselteceğim teşekkür ederim başka bir şey yapmama gerek yok sanırım 2 saat sonra siparişimi vereceğim teşekkürler son olarak söylemen gereken önemli bir şey var mı?

Tamamdır görünürde bişe yok sonradan bı soğutucu alsanız iyi olur unutmayın.

Tamamdır görünürde bir şey yok sonradan bir soğutucu alsanız iyi olur unutmayın.

Dediğim gibi R7 5800x3D işlemci alacağım bu işlemciyi sattıktan sonra ardından bir tane soğutucu ama bunu 1 ay geç alacağım bütçem yetmiyor. Ama anakart A520M anakart giriş seviyesi OC desteklemiyor ama işlemcim R7 5800 X3D oda desteklemiyor diyebiliyorum o yüzden anakart okey benim için sizce?

Siparişimi verdim sistemin PSU sunu FSP yapıp satın aldım hayırlı olsun ilerleyen zamanlarda işlemciyi ve soğutucuyu satın alacağım.

Son düzenleme:
Hocam fsp yapmanız mantıklı secim olmuş anakart şimdilik idare eder sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…