SE 2020 vs iPhone XR

Ya açıkçası çok kurcalamadan 3 4 telefoncuya gittim telefona bakmadan fiyat verdiler bataryası yeni değişti dedim ve 5 gibi bir fiyat çektiler eğer ki ekranı değişmemiş olsaydı 8 verirdik falan dediler de bilemedim.

En yüksek fiyat verene, ver kurtul bence cihazdan. Elden çıkartmış olursun. O cihazı her türlü elinden çıkartman lazım zaten hayır gelmez ondan. Masraf yapma hiç. Elden çıkart XS vs XS Max hangisine yetiyorsa bütçe bir tane al geç. Artık alırken test et ona göre anlaş telefoncuyla böyle problemler çıkartacak cihaz almazsın herhalde tekrar ona göre geri getiririm diye anlaşarak al.

Bir önceki mesajda dediğim gibi bir yere göster ya da işte vermeden.
Sana çok masraf çıkartmayacaksa istiyorsan yaptırırısın da ama iPhone cihazlar normalde sert bırakma düşürmeyle kamera flash bozulacak durduk yere sıvı algılandı uyarısı verecek kalitesiz cihazlar değil o cihaz kimbilir neler gördü kamerası vs ne durumdaydı sen daha iyi bilirsin ona göre hareket et işte gerisi sende ama ben olsam elden çıkartırım.

Son düzenleme:

Elden çıkartma fikri zaten kafamda 1. planda teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…