Fanı monte etmek için fan vidalarını söktüm. Ama beni böyle bir manzara karşıladı. Normalde yuvarlak şeyleri oturmak için bu köşelerde vida benzeri bir şey olması gerekmiyor muydu? Yardım ederseniz çok sevinirim.
O belirgin değil dediğiniz kısımın tam karşısında, yani anakartın arkasında metal plaka olması lazım. Plastik aksamı sökerken o plaka düşmüş olabilir. O bahsettiğiniz delikler o plakadan gelir.
Tamam bu parçayı itince belirginleşti bir de kullanım kılavuzunda am5 için gri plastikleri kullanın yazıyor yine de kırmızı mi kullanayım dediğiniz gibi?
Tamam bu parçayı itince belirginleşti bir de kullanım kılavuzunda am5 için gri plastikleri kullanın yazıyor yine de kırmızı mi kullanayım dediğiniz gibi?
Tamam bu parçayı itince belirginleşti bir de kullanım kılavuzunda AM5 için gri plastikleri kullanın yazıyor yine de kırmızı mi kullanayım dediğiniz gibi?
Hocam bu braketi bıraktığım gibi yerinden çıkıyor kasayı yere koysam brakete yetişmiyor destek vermiyor ayakta denediğimde bu sefer gri plastik durmuyor.