Sea of Thieves 2024 incelemesi

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Arkadaşlar indirimle oyunun premium sürümünü 500TL'ye satın aldım ve oynamaya başladım biz 2 kişi oynadık oyunu öncelikle oyunun artı ve eksi yönlerini bana göre söyleyeyim.

Artılar:
Atmosfer çok iyi gerçekten bir korsan gibi hissedebiliyorsunuz.
Büyük bir haritası var lootlayabileceğiniz ada kale batıklarla vs. dolu.
Bulmacalı bir sürü hikaye görevi.
Sürekli ücretsiz eklenen içerikler.
Eğlenceli gemi savaşları.

Eksiler:
Oyundaki hikayeler gereksiz uzatılmış bulmacalarla dolu gereksiz vaktinizi alıyor ve sıkıyor uzun sürdüğü için.
Online modda oynadığınız kişi sayısına göre sunucu bulmuyor 2 kişi veya tek kişi oynasanız bile karşınıza 4 kişi oynayan adamlar gelebiliyor ve dezavantajlı durumda oluyorsunuz.
Oyunda sadece 3 gemi türü var ve bunların hiçbirinde skin hariç değişiklik yapamıyorsunuz gemiler 1-2 oyuncu 2-3 oyuncu 3-4 oyuncu diye sıralanmış boyutları kişi sayısına göre artıyor.
Oyunda loot tam bir eziyet bir sürü hazine sandığı bul bunları teker teker gemiye taşı sonra götür teker teker satmak için taşı gerçekten insanı bıktırıyor bazı durumlarda kancayla çekebiliyorsunuz gemiye direkt.
Oyun çok buglu normal bir şekilde yürürken herhangi bir nesnenin içine girebiliyorsunuz bununla çok karşılaştım ayrıca kendinizi topla fırlattığınızdada karakter bir yerlere sıkışabiliyor buga girip.
Silah çeşitliliği az fırlatılabilen şeyler az.
Gemilerde herhangi bir yükseltme geliştirme yapamıyoruz bu da oyuncuya gelişme güçlenme hissi vermiyor.
Oyun kendini tekrar ediyor.
Online mod az oyuncuyla oynayanlar için adil değil.

Bunlar benim görüşlerim ve oyunda henüz 15 saatim var açıkçası beklentim yüksekti fakat ara sıra takılmalık çerez bir oyunmuş sizin de fikirleriniz merak ediyorum oyun hakkında yazmayı unutmayın iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet haklı görüşler. Ek olarak oyundaki combat sistemi bence çok kötü. Görüş açısı çok dar ve hantal bir dövüş sistemi var. Ama bu oyunun hamurunda olan bir şey yani düzeltilebilir olduğunu sanmıyorum. Ama atmosferi gerçekten oldukça güzel. Bazıları grafiklerini beğenmiyor ama bence onlar da muazzam.

Mesela gemi savaşı değil de 1V1 PvP'lerde silahla adam vurmak çok zor çok hızlı hareket ediyorlar. Ayrıca ben solo oynuyorum karşına 4 kişilik gemi çıkıyor eşleştirme sistemide kötü dediğiniz gibi.

Bende düşünüyordum alsam mı diye teşekkürler.

Gemi boyutunun avantaj - dezavantajlılığı oyunculuğunuza bağlı değişir. İyi oynadıkça ve savaş stratejisini öğrendikçe sloop isimli küçük geminin ne kadar işlevsel olduğunu da fark edersiniz. Gemi büyüdükçe manevra kabiliyetiniz çok azalır ve hitboxunuz artar , rakiniz çapanızı indirdiğinde geriye kaldırmanız zorlaşır, kırılan bir yeri fark etmeniz ya da en alt kattan hasar aldığınızda yukarıya su taşımanız zorlaşır vs. vs. gider. Top sayısının çoğalması büyük avantaj ama bunların yanında hiçbir şey değil. Ayrıca genelde de kalabalık oynayan büyük gemi seçenler kötü oyuncular olur. Pvp'de de iş yapmayı bilmedikleri için aslında daha kolay yem olurlar sloop oyuncularının aksine.

Her şey güzel ama gemiyi surunce yelkenler tam açılınca önü görünmüyor geminin yanlardan bakmak gerekiyor.Kamera daha esnetilebilir olabilirdi ve dünyalar daha fazla harita olabilirdi ama gemi fizigi dalga fizigi olsun benzeri olmayan bir oyun

Kanka yelkeni sağa sola çevirebiliyorsun yelkeni açtığın ipin arkasında bir ip var sağa sola çeviriyorsun rüzgarın yönüne göre ayarlaman çok daha iyi olur ama.

Kanka yelkeni sağa sola çevirebiliyorsun yelkeni açtığın ipin arkasında bir ip var sağa sola çeviriyorsun rüzgarın yönüne göre ayarlaman çok daha iyi olur ama.
Dediğin gibi yaptim kardesim artık goruyorum önümü teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…