Çözüldü Sea of Thieves ani ping yükselmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SwinDLer41

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Nividia gtx 1650
İşlemci
İ5 10.Nesil
Sea of Thieves oyununu oynarken oyuna ilk giriş yaptığımda FPS düşüşü ve ping yükselmesi yaşamıyorum. Bir süre sonra aniden başlıyor gemi savaşlarında ve adaya indiğimde oluyor genellikle. Grafik ayarları ender de ping 90 FPS 70'lerde akıcı oynuyorum bir anda ping 200'lere FPS 3'e falan düşüyor donup kalıyor 10 15 saniye sonra düzeliyor başka oyunlarda yaşamıyorum sorun nedir?

Çözüm
Ping yükselmesi konusunda pek bir şey diyemem fakat düşüncem herhalde oyun bilgisayara yüklenince ping olayı da gösterge olarak artıyor. Geçici bir durumsa pek kafaya takmanıza gerek yok.

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasından olduğunu düşünüyorum.

Haklı çıktım Windows'un grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapattım düzeldi.
Sea of Thieves oyununu oynarken oyuna ilk giriş yaptığımda FPS düşüşü ve ping yükselmesi yaşamıyorum. Bir süre sonra aniden başlıyor gemi savaşlarında ve adaya indiğimde oluyor genellikle. Grafik ayarları ender de ping 90 FPS 70'lerde akıcı oynuyorum bir anda ping 200'lere FPS 3'e falan düşüyor donup kalıyor 10 15 saniye sonra düzeliyor başka oyunlarda yaşamıyorum sorun nedir?

Adaya indiğiniz zaman ve gemi savaşlarında oluyorsa anormal bir durum değil kaplamaları yüklediğinden dolayı FPS düşüşleri normaldir Minecraft mantığı 😅

Hocam ping de yükseliyor ama ondan dolayı olsaydı sadece FPS düşerdi diye düşünüyorum.

Ping yükselmesi konusunda pek bir şey diyemem fakat düşüncem herhalde oyun bilgisayara yüklenince ping olayı da gösterge olarak artıyor. Geçici bir durumsa pek kafaya takmanıza gerek yok.

Haklı çıktım Windows'un grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapattım düzeldi.

Çözüm
tamamda windowsun grafik ayarlarına nasıl erişiliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı