Çözüldü Sea of Thieves gökyüzündeki kurukafa nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Battle Pass kaplamaları yalnızca belirli dönemlerde çıktıklarından dolayı onların tekrar oyuna eklenmesi şu anda mümkün değil. Muhtemelen gelmeyecektir.

Ya hocam ben SoT oynarken havada kuru kafa görüyorum. İlk defa gördüğümde alt+F4 atmıştım. O nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gördüğünüz kurukafa oyun içerisindeki dünya etkinliklerinden sadece bir tanesi. Renklerine göre farklılık gösteriyorlar. Turuncu olan Flameheart'a ait. Gri ve yeşil gözlü olan ise Skeleton Forts etkinliğine ait.
Etkinliklere kısaca, istenildiği takdirde o anda hangi etkinlik varsa ekstra altın ve ganimet kazanmanı sağlayan görevler diyebiliriz. Dünya etkinliklerinin tümünün ne olduğuna aşağıdaki rehber üzerinden ulaşabilirsin.

Gördüğünüz kurukafa oyun içerisindeki dünya etkinliklerinden sadece bir tanesi. Renklerine göre farklılık gösteriyorlar. Turuncu olan Flameheart'a ait. Gri ve yeşil gözlü olan ise Skeleton Forts etkinliğine ait.
Etkinliklere kısaca, istenildiği takdirde o anda hangi etkinlik varsa ekstra altın ve ganimet kazanmanı sağlayan görevler diyebiliriz. Dünya etkinliklerinin tümünün ne olduğuna aşağıdaki rehber üzerinden ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam, okudum çok güzel eğitici bir içerik olmuş. Müsait olduğunuz bir zaman beraber SoT oynamayı çok isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı