Sea of Thieves paketine erişilemiyor

SplinterSen

Kilopat
Sea of Thieves için elimde 2 adet oyun içi içerik paketi kodu var bağlantılı olan Xbox hesabıma kodları kullandım fakat oyunu Steam üzerinden oynadığım için oyun içerisinde göremiyorum. Xbox üstünden ek paketleri indirmek gerekiyormuş sanırım ama ben Steam üzerinden almıştım oyunu ve Xbox kısmında oyun ben de yokmuş gibi gözüküyor. Bunları kullanabilmememin bir yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-02_154948773.png
    resim_2024-08-02_154948773.png
    133,2 KB · Görüntüleme: 33
Normal şartlarda Xbox'dan bir kere girdiğinizde otomatik olarak hesabınıza tanımlanıyor. Steam'den daha sonra girdiğinizde kullanabiliyorsunuz. Biz Ultimate sürüm ile VPN açıp bulut sisteminden girip yapıyorduk. Daha kolay yöntemi var mı bilmiyorum.

Xbox üzerinden girmem için Sea of Thieves'e sahip olmam gerekiyor Steam'den o hesabımla bağlı olduğu halde indiremiyorum o yüzden bir kere dahi giriş yapamıyorum bunu sağlamanın bir yolu var mı? Başka bir Game Pass'ten sota giriş yapıp oyun içinden Xbox hesabımı değiştirebiliyor muyum hızlıca denemek istiyorum ama yani oyun 100 GB olunca denemek uzun sürüyor.

Bunu sağlamanın bir yolu var mı?

Başka yolu var mı bilmiyorum dediğim gibi.

Başka bir Game Pass'ten Sea of Thieves'e giriş yapıp oyun içinden Xbox hesabımı değiştirebiliyor muyum?

Oyun içi Game Pass'e sahip olan hesap ile giriş yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Ultimate sürüm var ise VPN açın ve bulut sunucularından bağlanarak deneyebilirsiniz. Sizin için yapılabiliyor mu diye deneyeceğim.

VPN ile bulut sunucu dediğiniz konu hakkında nasıl yapılacağı ile alakalı hiç bilgim yok. Sadece farklı bir Game Pass hesabımdan sot hesabımın kayıtlı olduğu hesaba giriş yapabilme şansımız varsa oradan indirip deneyebilirim. Bakacağım umarım olur teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı