Sea of Thieves yabancılarla konuşulmuyor

İşletim sistemi
Windows 10

THEVellos

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sea of Thieves oynarken sadece arkadaşlarımla sesli konuşma yapabiliyorum.

Yabancılarla ne sesli ne de yazılı sohbet yapabiliyorum, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Steam'den aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınla sesli sohbetten nasıl konuşuyorsan yabancılarla da aynı şekilde konuşuyorsun. Q'ya basıp boşluğa bastıktan sonra çıkan eşya menüsünde bulunan "Speaker Trumpet" eşyası ile konuşabilirsin yabancılarla da. Yine olmuyorsa ayarlarından sesli sohbet ayarlarına bakıp açık olup olmadığını kontrol edin. Başka gemide bulunan bir oyuncu ile uzaktan konuşabilmek için size maksimum 1 deniz mili yakınlığında olması gerektiğini unutmayın.
 
Son düzenleme:
Arkadaşınla sesli sohbetten nasıl konuşuyorsan yabancılarla da aynı şekilde konuşuyorsun. Q'ya basıp boşluğa bastıktan sonra çıkan eşya menüsünde bulunan "speaker trumpet" eşyası ile konuşabilirsin yabancılarla da. Yine olmuyorsa ayarlarından sesli sohbet ayarlarına bakıp açık olup olmadığını kontrol edin. Başka gemide bulunan bir oyuncu ile uzaktan konuşabilmek için size maksimum 1 deniz mili yakınlığında olması gerektiğini unutmayın.

Sıkıntı orada değil büyük ihtimal. Arkadaşımın ayarları aynı ve o diğer oyuncuları duyabiliyor.
Bugün yan yana baska insanlarla loot yaptık, arkadasım onları duyuyordu ama ben duyamıyordum.
 
Sıkıntı orada değil büyük ihtimal. Arkadaşımın ayarları aynı ve o diğer oyuncuları duyabiliyor.
Bugün yan yana baska insanlarla loot yaptık, arkadasım onları duyuyordu ama ben duyamıyordum.
Birçok oyuncu aynı problemi yaşadığını dile getiriyor maalesef. İkinizin de ses ayarları birebir aynıysa seninde diğer insanları duyabiliyor olman gerekiyor hocam. Bazen oyunda çoğu şeyler buga girebiliyor. Misal ele silah alamama, denize düşüp çıktıktan sonra halen tüm seslerin suyun altındaymış gibi gelmesi falan. Bu gönderdiğin sayfaya bakmanı rica edeceğim. Belki faydalı bir şeyler bulabilirsin.
 
Düzeltebildin mi acaba? Bende de aynı sorun var.
Oyun içerisinde ESC tuşuna bastıktan sonra Diğer Tayfalar seçeneğine girin. Oradaki tüm ayarların zaten otomatik olarak Hayır şeklinde ayarlanmış olması gerekiyor. Bu durumda diğer korsanların hem seslerini hem de yazdıkları yazılı mesajları görmelisiniz. Eğer bu ayar sizde Evet durumundaysa bunu Hayır olarak değiştirin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı