Sea of Thieves'ta hangi paket alınmalı?

makas123

Centipat
Daha fazla  
Oyun kendisi 24 dolar ama DLC'lerle beraber 30 dolar diyor, çok oynayacağımı düşünmüyorum, ama DLC'siz oynanır mı? Bazı oyunlarda DLC önemli oluyor çünkü.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Herhangi bir DLC ihtiyacı yok oyunun.

@UmutMelihAkyol @rebaHmınanoD peki tek başıma oynarsam sarar mı ?
2 kişilik sloop var onu tek başına kullanabilirsin, aslında her gemiyi tek başına kullanabiliyorsun ama diğer iki gemiyi tek kişinin kontrol etmesi çok zor oluyor. Ve evet oyun tek başına olsan da güzel anlar yaşatır. Open crew modunda diğer kişilerle de eşleşip oynayabilirsin oyun içinde mikrofon etkin oluyor zaten ingilizcen az buçuk varsa yine iletişim kurabilirsin.

2 kişilik sloop var onu tek başına kullanabilirsin, aslında her gemiyi tek başına kullanabiliyorsun ama diğer iki gemiyi tek kişinin kontrol etmesi çok zor oluyor. Ve evet oyun tek başına olsan da güzel anlar yaşatır. Open crew modunda diğer kişilerle de eşleşip oynayabilirsin oyun içinde mikrofon etkin oluyor zaten ingilizcen az buçuk varsa yine iletişim kurabilirsin.
Alıyom o zmana hocam ya blackwake oynamıştım o bile sarmıştı bu daha çok sarar heralde

@makas123, oyunu cidden severseniz tek başınıza sarar ancak. 2 bin saat oynama sürem var mesela benim. Tek başıma hiçbir zaman oynamadım, sarmıyor. :D

@makas123, 27 Kasım akşamı indirime girecektir tahminen. Sonbahar indirimleri başlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı