Sea of Thieves'te tam olarak amaç ne?

Gerçeklik

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro
Telefon : iPhone 11 64 GB
Meslek
Oyuncu
Ben zamanında Sea of Thieves oynadım fakat bir şey anlamadım. Bunun amacı ne? Tam olarak ne yapmamız gerek? Sadece hazine almaktan ibaret değildir herhalde.

Para kazanıp gemi kozmetikleri almak, zaman öldürmek için tasarlanan başarımları yapmaya çalışmak ve hikaye görevleri haricinde pek bir olayı yok.

Denizlerde yelken açıp başka korsanların hazinelerine göz dikiyorsun.

Tabii ki de tek bir amaca sahip değilsiniz. Oyunun hikâye görevlerini oynayabilir, gemi savaşı yapabilir, dünya etkinliklerinde arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilir ve hiçbir şey yapmasanız bile başka gemilerle savaşabilirsiniz.

Oyunun kendi içerisinde yer alan başarımları ve takdirnameleri kazanmak için de çabalayabilirsiniz. Türkçe dil ile neler yapabileceklerinize daha kolay bakabilirsiniz.

Kısaca jack sparrow olduğun oyun.

Görevler var görev yapıyorsun yaptıktan sonra para kazanıyorsun 2 saat boyunca görev yapıp görevde aldığın eşyaları satmaya götürürken başka adamlar tarafından saldırıya uğrayıp kazandığın bütün şeyleri kaybetme olanağında var. Oyuncu sayısına göre geminin büyüklüğü değişiyor. Oyun korsan teması üzerine kurulu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı