redwhite Megapat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim iki HDD arasında kaldım. Toshiba P300'ün fiyatı daha düşük. Buna benzer birkaç konu var ama hangisini almam konusunda yardımcı olmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2019
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim iki HDD arasında kaldım. Toshiba P300'ün fiyatı daha düşük. Buna benzer birkaç konu var ama hangisini almam konusunda yardımcı olmadı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Pointless Potato Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 251 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Valhalla Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2019 #2 WD, Toshiba ve Seagate markalarının hepsi kalitelidir. Uygun olanı alınız. Kişisel olarak WD Blue öneririm.
WD, Toshiba ve Seagate markalarının hepsi kalitelidir. Uygun olanı alınız. Kişisel olarak WD Blue öneririm.
Y Yusuf serdarr Megapat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2019 #3 Toshiba p300 öneririm. Sebebi ise bazı kullanıcılar Seagate HDD'nin sesli olduğunu belirtmiş. Toshiba daha sessizdir yani.
Toshiba p300 öneririm. Sebebi ise bazı kullanıcılar Seagate HDD'nin sesli olduğunu belirtmiş. Toshiba daha sessizdir yani.