Seagate SSHD 5400 mü ? WD Black 7200 RPM mi ?

Daha önce SSHD'li notebook kullandım. 8 gb ssd olan kısım sadece önbellek için kullanıyor zaten senin kullanımına sunulmuş bir kısım değil sen görmüyorsun bile. WD Black ise serinin en performanslı harddisklerinden. WD alırsan daha iyi olur.

SSHD kullandım diyosun performansı nasıldı ? Veri aktarım hızı ? Youtubedeki videolarını izledigimde ssd'ye çok yakın açılma hızı var win8.1 de açılış hızı zaten çok yüksek ama sık kullandığım uygulamaları açma hızı nasıl ? Son birşey daha wd diyosun ama sshd performansta WD Black 2 var ondan bile daha yüksek performansa sahip gibi görünüyor. Bunlara dayanarak hangisini almalıyım ?

Evet açılış hızı gayet iyi. Veri akratım hızı normal hardisk kadar ona bir etkisi yok. Sık kullanılar programları kıyaslamadım normal HDD ile belki hızlıdır bilemiyorum. Şuan 7200 rpm HDD'si olan GE70 kullanıyorum program açılış hızı önceki laptobumdan yavaş değil. Yada ben farkedemedim. Dediğim gibi kıyaslama yapmadım ama hiç oyunun yada programın önceki laptobumdan yavaş açıldığını farketmedim. Şuan WD black 2.5 inç HDD var elimde. Harddisk kutusuna koydum taşınabilir HDD olarak kullanıyorum. Saniyede 100 mb yazma yapıyor bence gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…