Çözüldü SearchHost.exe "ara" virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pard

Decapat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde "ara" adlı bir şey var. 3 maddeden oluşuyor. Sırasıyla: Windows giriş deneyimi, runtime broker, ara. Son maddeyi yani Ara'yı internette çevrimiçi arattığımda "SearchHost.exe ara" bu şekilde aratıyor. Ayrıca Ara'nın yanında "askıya alındı" yazıyor ve pause işareti var.
Dosya konumu ise "microsoftwindows. Client. Cbs_cw5n1h2txyewy"
Sizce miner olabilir mi? Ekran kartım, işlemcim kullanılıyor olabilir mi?

Çözüm

Microsoft Topluluk'tan gelen bir yanıt şu şekilde:

Search Host: Windows Arama Dizinleyicinin bir parçasıdır ve Windows bilgisayarlarında arama yapmak ve dosya dizinlemek için dizayn edilmiştir.

Ama altta virüslere açık bir hedef olabileceği yazıyor. Siz yinede taramanızı yapın.

Tam konumunu atar mısınız dosyanın.
"Ara" zaten işletim sisteminin programı.

Miner derken fazla abartmışsınız.

@sukuterkopke internette arattığımda bazı forumlarda aşağıdaki paylaştığım görseli gördüm...

PC fanım da hızlı çalışıyor, pc içinde miner olup olmadığını gösteren bir program var mıdır ?

Microsoft Topluluk'tan gelen bir yanıt şu şekilde:

Search Host: Windows Arama Dizinleyicinin bir parçasıdır ve Windows bilgisayarlarında arama yapmak ve dosya dizinlemek için dizayn edilmiştir.

Ama altta virüslere açık bir hedef olabileceği yazıyor. Siz yinede taramanızı yapın.

Tam konumunu atar mısınız dosyanın.

Çözüm
@sukuterkopke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…