Seasonic - Evga- FSP PSU Önerisi

Gold modeli hakkında bir bilgim yok. Nispeten yeni bir model ve incelemesini bulamadım. Focus Plus'ın üst modeliyse daha iyidir sanırım.

Arkadaşlar platinyum ortalama 700 800 watt psu ömrü 10yıl dayanır mı? Aşırı kullanmayan bir insan için.

80+ sertifikaları kaliteyi belirtmez. Youtube sağ olsun herkes öyle sanıyor. Yukarıda önerilen Silverstone modeli önermem.

Gold modeli hakkında bir bilgim yok. Nispeten yeni bir model ve incelemesini bulamadım. Focus Plus'ın üst modeliyse daha iyidir sanırım.
Evet ürün yeni olduğu için yabancı siteler dahil kullanıcı deneyimine ulaşamadım ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışından alma seçeneğin var madem üstte arkadaşın yazdığı gibi bir üst Platinum verimli PSU alabilirsin. Bu da alternatif Silverstone 600W Titanium
750 W focus platinium güzel gerçekten fiyatı da makul. Güzel bir seçenek teşükkür ederim

Amazon.com’dan öneriyorsunuz da vergi ve kargoları hesaplıyorsunuzdur umarım. PSU’ların kargosu 20$, vergi de aşağı yukarı 50$ oluyor. Etti size 180$. Hesaplayın artık.

Amazon.com’dan öneriyorsunuz da vergi ve kargoları hesaplıyorsunuzdur umarım. PSU’ların kargosu 20$, vergi de aşağı yukarı 50$ oluyor. Etti size 180$. Hesaplayın artık.
vergi dahil hesaplıyorum+shipping

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…