ÖmerFT Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 121 20 Mayıs 2020 #11 Reasonn dedi: Teşekkür ederim hocam. Biraz fazla ısınıyor galiba.Fiyat konusunda avantajlı gözüküyor tabi ama ısınmaması ve mhz değeri de önemli. Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim.
Reasonn dedi: Teşekkür ederim hocam. Biraz fazla ısınıyor galiba.Fiyat konusunda avantajlı gözüküyor tabi ama ısınmaması ve mhz değeri de önemli. Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 21 Haziran 2020 #12 @@Reasonn ürünü aldınız mı acaba nereden temin ettiniz aldıysanız.
Reasonn Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #13 onrcmr dedi: @@Reasonn ürünü aldınız mı acaba nereden temin ettiniz aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Şuan almadım.İlerde kurmayı planladığım bir sistem için araştırma yapıyorum.Ama almayı düşünürseniz Teknobiyotik sitesinden ürüne bakabilirsiniz.
onrcmr dedi: @@Reasonn ürünü aldınız mı acaba nereden temin ettiniz aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Şuan almadım.İlerde kurmayı planladığım bir sistem için araştırma yapıyorum.Ama almayı düşünürseniz Teknobiyotik sitesinden ürüne bakabilirsiniz.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 24 Haziran 2020 #14 Reasonn dedi: Şu an almadım. İleride kurmayı planladığım bir sistem için araştırma yapıyorum. Ama almayı düşünürseniz Teknobiyotik sitesinden ürüne bakabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yok oradan daha toplu iğne almam. Teşekkürler.
Reasonn dedi: Şu an almadım. İleride kurmayı planladığım bir sistem için araştırma yapıyorum. Ama almayı düşünürseniz Teknobiyotik sitesinden ürüne bakabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yok oradan daha toplu iğne almam. Teşekkürler.