E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum. İnternete girdiğim zaman şebekem tek tek inip tamamen gidiyor. İnternet bağlantısı kesiliyor tamamen. Bu bir dakika kadar sürüyor ve tekrar geliyor şebeke. Bu sorun sık sık tekrarlanıyor. Çözümü nedir acaba?
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum. İnternete girdiğim zaman şebekem tek tek inip tamamen gidiyor. İnternet bağlantısı kesiliyor tamamen. Bu bir dakika kadar sürüyor ve tekrar geliyor şebeke. Bu sorun sık sık tekrarlanıyor. Çözümü nedir acaba?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Aralık 2023 #2 Müşteri hizmetlerini arayıp ayar yaptırabilirsiniz.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2023 #3 Teru dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp ayar yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptırdım yine aynı değişen hiçbir şey olmadı.
Teru dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp ayar yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptırdım yine aynı değişen hiçbir şey olmadı.