Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 26 Mayıs 2021 #11 Yüksek ihtimalle kalkmaz sebepsiz bir ban değildir ayrıca.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #12 Gerçekten yanlış bir karar ise sistem de yanlış olduğunu anlarsa otomatik olarak kaldırır VAC'ı. Beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.
Gerçekten yanlış bir karar ise sistem de yanlış olduğunu anlarsa otomatik olarak kaldırır VAC'ı. Beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.
Kayra Kurtoğlu Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 204 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #13 VAC ban 3. parti uygulaması tespit edilmediği sürece atılmaz. Çok düşük ihtimalle ban kalkabilir ama sanmıyorum. Çünkü VAC sebepsiz yere atılmaz.
VAC ban 3. parti uygulaması tespit edilmediği sürece atılmaz. Çok düşük ihtimalle ban kalkabilir ama sanmıyorum. Çünkü VAC sebepsiz yere atılmaz.
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 26 Mayıs 2021 #14 VAC ban yediyse kesinlikle birşey olmuştur. Valve bu konuda çok ciddi. Kalkması için Hulk'ın gerçek olması lazım.
VAC ban yediyse kesinlikle birşey olmuştur. Valve bu konuda çok ciddi. Kalkması için Hulk'ın gerçek olması lazım.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #15 Lypher dedi: Haksız değildir her yemin eden doğruyu söylemez bence fakat bir desteğe danışın Cheat Engine vs varsa ondanda olabilir umarım açılır. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: VAC sebepsiz değildir ow açılıyor benim açıldı ama CS:GO isteğim kaçtı. Genişletmek için tıkla... JustNobody dedi: Haksız ban değildir o, ayrıca kalkmaz. Genişletmek için tıkla... VAC kusursuz deyip güldürmeyin beni. Haksız olabilir.
Lypher dedi: Haksız değildir her yemin eden doğruyu söylemez bence fakat bir desteğe danışın Cheat Engine vs varsa ondanda olabilir umarım açılır. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: VAC sebepsiz değildir ow açılıyor benim açıldı ama CS:GO isteğim kaçtı. Genişletmek için tıkla... JustNobody dedi: Haksız ban değildir o, ayrıca kalkmaz. Genişletmek için tıkla... VAC kusursuz deyip güldürmeyin beni. Haksız olabilir.
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #16 CQBRAREİS dedi: VAC kusursuz deyip güldürmeyin beni. Haksız olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben olabilir diyorum gördüğünüz gibi. Hiç VAC yemedim yanlış bilgi verdiysem affola.
CQBRAREİS dedi: VAC kusursuz deyip güldürmeyin beni. Haksız olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben olabilir diyorum gördüğünüz gibi. Hiç VAC yemedim yanlış bilgi verdiysem affola.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #17 Crack program 3. parti yazılım kullanırsan VAC acısını çekeceksin.
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 26 Mayıs 2021 #18 Buyurun ekran görüntüsü: