A ahmet412 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 782 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #1 Dün açtığım bu konu az önce hiçbir açıklama olmadan kilitlendi. Tam olarak sebebi nedir bunun? Forumla ilgili destek bölümü bulamadığım için konu açıyorum. CS:GO hatalı VAC ban Arkadaşlar hiçbir zaman hile açmadım. Fakat bu sabah Steam'a girdiğimde VAC yediğimi öğrendim. Bu açılır mı tavsiyeniz var mı? www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2020
Dün açtığım bu konu az önce hiçbir açıklama olmadan kilitlendi. Tam olarak sebebi nedir bunun? Forumla ilgili destek bölümü bulamadığım için konu açıyorum. CS:GO hatalı VAC ban Arkadaşlar hiçbir zaman hile açmadım. Fakat bu sabah Steam'a girdiğimde VAC yediğimi öğrendim. Bu açılır mı tavsiyeniz var mı? www.technopat.net
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.155 Makaleler 26 Çözümler 521 14 Ağustos 2020 #2 Konu amacı dışına çıktı. Epic Games'den tutun da Türkcan'ın videosuna kadar gitmiş, yakında tartışma da çıkardı zaten.
Konu amacı dışına çıktı. Epic Games'den tutun da Türkcan'ın videosuna kadar gitmiş, yakında tartışma da çıkardı zaten.