Sebepsiz yere özlediğiniz şeyler

Formaları bırak futbol bile başlı başına keyifliydi. Geçen YouTube'da 2010-14-18 dünya kupalarının en iyi gollerini izledim, her geçen sene gollerin güzelliği düşmüş :D.

Aynen hatta o zamanlar hayatımın en güzel zamanlarıydı sosyal açıdan. Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum o zamanlar daha kaliteli mağazalar daha kaliteli hayatlar vardı. Şimdi ülke uluslararası ülkeye döndü :( güzel ülkemin has insanı kalmadı.

Eski usul (saray) uzun tel kadayıfı çok özlüyorum. Artık sadece preslenmiş olanlarını satıyorlar, ben yerken o tellerin ağzıma yüzüme yapışmasını ve kadayıfın o yumuşak kıvamını özledim. :D

Not: İzmir'de eski usul kadayıf satan iyi bir yer varsa lütfen bilen biri söylesin, söyleyen arkadaşa her ay 1 kg hediye göndereceğim.

Need for Speed: Underground 2 geçirdiğim zamanlar kuzenimle rekabet içinde bu oyunu oynardık ama şimdi uzaktan arkadaşlarımla falan oyunlar oynuyorum ama zevk gelmiyor bir oyundan 10 dk içinde sıkılıyorum ben Need for Speed: Underground 2'de 3 saat boyunca tek başıma oynadığım ama sıkılmadığımı bilirm ah o eski günler.

Mario Gomez...

2093413_620x410.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı