Sebepsiz yere VAC ban yedim

@nwlkRR

Kullandiginiz demiyorum. Yanlış anlasilmasin. Bu yüzden yasaklanma verildigini söylüyorum cünkü görsel bunu gösteriyor.

Overwatch tarafindan yasaklama verilmis. Yasaklama ayrıyeten VAC yasaklanmasina dönüsecek olursa daha da kesinlesir. Böyle bir yasaklamayi da asla kaldirmazlar.

Benim bunu düzeltmem için belirli bir zaman var mı VAC'e dönüşmeden ve VAC'e dönüştüğünü anlayabilir miyim?

Sizin bir sey yapmaniz gerekmiyor. Eger ortada gercekten bir yanlislik varsa otomatik olarak kaldiriliyor.

dönüştüğünü anlayabilir miyim?

Evet. Profildeki oyun yasaklanmasi yazisi VAC yasaklanmasi yazisina dönüsüyor. Ayriyeten bildirim geliyordu.

Sizin bir şey yapmaniz gerekmiyor. Eger ortada gercekten bir yanlislik varsa otomatik olarak kaldiriliyor.

Evet. Profildeki oyun yasaklanmasi yazisi VAC yasaklanmasi yazisina dönüsüyor. Ayrıyeten bildirim geliyordu.

Peki hocam ben hiçbir şey açmadım kullanmadım sizce kaldırılırmı yasağım.

Arkadaşlarla CS:GO girelim dedik ve girdik karşımıza tonlarca hile geldik ama bıkmadan usanmadan oynadık. (hilelere karşı oynadık asla ama asla ikimizde hile açmadık)
Bazı maçları kazandık bazı maçları kaybettik sıkıldık ve çıktık oyundan ondan sonra hesaba girdiğimde bir baktım ban yemişim. Ama VAC değil Overwatch banı yemiştim ve hemen Steam desteğe yazdım onlarda CS:GO desteğe gönderdiler talebimi anlamıyorum Prime'ım var yaklaşık 200 TL'lik bir envanterim var ve PC de 3. part yazılım yok. Yani ben PC'ye 3 kere format attım asla ama asla bir 3.part yazılım yok anti cheati tetikleyecek ama gene de ban yedim sizce açılırmı çünkü ben bu Prime almak için çok cabaldım birkaç tane oyun hesabımı sattım ve aldım ama sebepsiz yere VAC ben yiyorum sizce açılır mı?
Gerçekten 3. parti yazılım indirmediyseniz ve Overwatch yediyseniz, çok az bir ihtimal kalkabilir. Ama Steam desteğe yazdıysanız belki VAC'a dönüştürebilirler. Benim başıma da böylesi geldi o zaman umursamamıştım. Envanterin o günkü değerinin 600TL olduğunu bilmeden önce...

Gerçekten 3. parti yazılım indirmediyseniz ve Overwatch yediyseniz, çok az bir ihtimal kalkabilir. Ama Steam desteğe yazdıysanız belki VAC'a dönüştürebilirler. Benim başıma da böylesi geldi o zaman umursamamıştım. Envanterin o günkü değerinin 600TL olduğunu bilmeden önce...

Steam desteğe yazdım Valve'ın kendi sitesinden de yazdım Valve'ye.

@nwlkRR

Hatali yasaklamalar nadir olsa da meydana gelebiliyor. Siz gercekten ben hile acmadim diyorsaniz o zaman bekleyip göreceksiniz. Bu forumda buna benzer bircok konu acildi ve yasaklamasi kaldirilana pek denk gelmedik.

belki VAC'a dönüştürebilirler.

VAC sistemi otomatik calisiyor. Eger VAC sistemi de ayriyeten bir seyler tespit etmisse mevcut oyun yasaklanmasi VAC yasagina dönüsür. Sebebi ise VAC sisteminin Overwatch sistemine göre daha agir basmasidir. Oyun yasaklamalari destek tarafindan VAC yasagina dönüstürülemez.

@nwlkRR

Hatali yasaklamalar nadir olsa da meydana gelebiliyor. Siz gercekten ben hile acmadim diyorsaniz o zaman bekleyip göreceksiniz. Bu forumda buna benzer bircok konu açıldı ve yasaklamasi kaldirilana pek denk gelmedik.

İnşallah kalkar hocam ben 253 TL Prime'a verdim çok üzülürüm israf olur para.

Ana hesapta VAC ban oldugu icin yan hesabim ban yemis ama anlamadim hem VAC hem de Overwatch mi yedim.
Ana hesaptaki tel no mu yan hesaba ekledigim icin yemisim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı