Çağrı SANSAR
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT
Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II
Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz
Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2
Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT
Kasa: Asus TUF Gaming GT301
PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze
Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS
Bana da normal şampuanını kullanabilirsin demişti doktor. Evet, her gün yıkayınca daha hızlı yağlanıyor fakat ben yağlanmasını yeğlerim. Her şeyi yapmışsınız zaten, benim dediklerimi de uygulayın.Eskiden h&s mentollü kullanıyordum. Doktor düzelene kadar sadece verdiklerimi kullan demişti, o zamandan beridir sadece bu tarz şampuanları kullanıyorum. Yaptığım yanlış mı hiçbir fikrim yok. Saçımı ilkinde köpürtüp direkt duruluyorum, ikincisinde 5 dakika bekletecek şekilde 2 gün arayla yıkıyorum. Her gün yıkadığımda çok fazla yağlanma oluyor.
Şu an 19 yaşımdayım ve 13 yaşımdan beri var bu illet. Bir de yanına promosyon olarak el ve ayak parmaklarımda da egzama var. 13 yaşımdan beri tamamen düzelmeye yaklaştığı oldu ama hiçbir zaman geçmedi. Şu birkaç aydır özellikle saç diplerim çok kötü durumda. İlk doktora gittiğimde stresten oluyor demişti. Çok stresli birisiyim maalesef, ondan kaynaklanıyor olma ihtimali yüksek. Son zamanlarda saç diplerindeki yaralar acı veriyor, aşırı rahatsız ediyor. Kesin bir çözümü olmadığını ve bununla yaşamayı öğrendim. Sadece çok alevlendi ve kullandığım şeyler baskılamaya yetmiyor. Bu lanet şey önce ellerimde acı çektirdi, tam rahatladım diye seviniyordum şimdi saç diplerinde alevlendi. Bir de işe yarayan şampuanlar da bir süre sonra etki etmemeye başlıyor. Çok sinir bozucu bir şey. Stresten kaçınmam gerekirken bu rahatsızlık beni daha çok strese sokuyor.
Her şeyin başı stres maalesef. Kendinize sahip çıkın, geçmiş olsun.
"Saçımı ilkinde köpürtüp direkt duruluyorum, ikincisinde 5 dakika bekletecek şekilde" Bunu söylemeyi unutmuşum, sağ olun. Dediğim ilaçları ilkin böyle kullanın. Banyo günlerinizde normal şampuanınızı da kullanın. Ben h&s kepeğe karşı etkili, limonlu olanı kullanıyorum çoğunlukla.
Son düzenleme: