Seboreik dermatit nasıl geçer?

RX 560 Tİ

Hectopat
Yaklaşık 3-4 yıldır seboreik dermatit ile uğraşıyorum. Şu ana kadar çok fazla şampuan ve losyon kullandım ama asla etki etmedi. Son 6 aydır falan inanılmaz ilerledi. Saçlı derinin ön tarafı kıpkırmızı ve kabukları oluyor sürekli. O kısımda saçta yok sürekli saçımı öne atıp kapatmaya çalışıyorum. Ne denediysem olmuyor ve şu an vücudumda ki farklı yerlerde çıkmaya başladı. Cinsel bölgemde bile çıktı. Yani anlayacağınız çok fazla ilerledi. Haftaya doktora gideceğim ama pek ümidim yok. Yaşayan var mı varsa hangi yöntemle geçirdi hastalığı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorundan muzdaribim. Kepek önleyici şampuanlar saçımı bir nebze olsun rahatlatıyor. Suratımda da bazenleri kaşıntılı kızarıklıklar (özellikle burun kenarlarında) oluyor ancak şu an normal. Tekrarlarsa bir doktora görünmem gerek gibi gözüküyor benim de. Yani şu anlık kalıcı nasıl geçirileceğine dair fikrim yok. En iyi cevabı doktor verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…