Seçimden Sonra Doların durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala anlamamanıza üzüldüm. Daha ne kadar değineyim? Daha ne kadar paylaşayım?

Neyi anlamadığımı açıklar mısın? Ben size vatan hainisiniz, hırsızsınız diyorum sen bana ''hala anlamadın mı'' yazıyorsun. Evet ben anladım sizler çok sağlam hırsız olmuşsunuz.

"
  • Abi dolar çok yüksek PC toplayamıyoruz.
  • Abi AKN var internete giremiyoruz.
  • Abi Minecraft neden yasaklanacak?
  • Abi YouTube'dan para kazanacam ama YouTube yasak.
  • Abi bizim orada neden fiber yok ?
Kafanı bi çalıştır bakalım neden yok ?"
Recep bey böyle demişti. Bu söz burada kalsın. Bakalım neler göreceğiz.

Hemen gelmiş troller. Hemen. Daha dün üye olmuş (hatta bugün) hemen trollüğe başlamış. Bak hele sen bak hele.

Doları düşük tutan etmen dün itibarı ile kenara çekilmiştir. Bundan sonra 3.5'in altını görürsek sevinelim. Çünkü ekonomi kolalisyon nedeniyle iflah olmaz bir duruma geleçektir. Şimdiye kadar ekonomiyi beğenmeyenler bakalım bundan sonra neresini beğenecek.

Doları düşük tutan. Yav he he. Doları da bu seviyeye babam getirdi zaten...

Beğenmediğiniz AKP bi el atmasın bu 4 yıl görün ekonomiyi. Ne kadar çok yükselirsen o kadar sert düşersin hesabı yaşam standartları çok düşecek. Dolar 3.5 bile bulur geçer bile. 4.0'e kadar yolu var.

Sanki bizim sayemizde dolar buraya gelmemiş gibi konuş pampa.

Oo güzel deyinmişsin. Doğan Holding beyler israil ve Amerikanın uşağı. Görün ülkenin halini.

Yahudi Cesaret Ödülü'nü de babama verdiler zaten. Hatta Filistin'i bombalayan uçların yakıtını Türkiye satmamış gibi yaz panpa :)

Admalar bütün medyayı satın aldı. Satın alamadıkalrını da tehdit etti ve halen daha bu "havuz medyasının" ürettiği içeriğe inan bir güruh var. Hayır elinin altında internet olmasına rağmen bir insan halen nasıl daha bu kadar cahil kalabiliyor anlamak güç :) Neyse, trollük ve cahillik burada istemediğimiz bir şey. Başka yerlerde devam ediniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı