Bu konudaki herkesin verdiği bilgi yanlış. Ana hesabından bileti alıp 7-8 gün sonra Prime olmayan hesabına aktarabilirsin. 7 gün önceden telefonuna Steam Guatd eklemiş olman yeterli.
Bu konudaki herkesin verdiği bilgi yanlış. Ana hesabından bileti alıp 7-8 gün sonra Prime olmayan hesabına aktarabilirsin. 7 gün önceden telefonuna Steam guatd eklemiş olman yeterli.
@Ekrem taha tavrına dikkat et, ben senin askerlik arkadaşın değilim. Eğer yan hesapta Guard yoksa 15 gün bekletebiliyor, ana hesabından yan hesabına aktaracaksa bileti.
@Ekrem taha tavrına dikkat et, ben senin askerlik arkadaşın değilim. Eğer yan hesapta guard yoksa 15 gün bekletebiliyor, ana hesabından yan hesabına aktaracaksa bileti.
Guard olmadan operasyon kasılmaz zaten o aşamayı çoktan geçmiştir konu sahibi burada konumuz o değil ve bana tavrına dikkat et diyenin bütün cevaplayanları yalanlayıp farklı bir konudan bahsetmesi komik.
Guard olmadan operasyon kasılmaz zaten o aşamayı çoktan geçmiştir konu sahibi burada konumuz o değil ve bana tavrına dikkat et diyenin bütün cevaplayanları yalanlayıp farklı bir konudan bahsetmesi komik.