Seçkin olmayan hesapta operasyon olur mu?

Bu konudaki herkesin verdiği bilgi yanlış. Ana hesabından bileti alıp 7-8 gün sonra Prime olmayan hesabına aktarabilirsin. 7 gün önceden telefonuna Steam Guatd eklemiş olman yeterli.

Hocam benimkinin nesi yanlış ?

Bu konudaki herkesin verdiği bilgi yanlış. Ana hesabından bileti alıp 7-8 gün sonra Prime olmayan hesabına aktarabilirsin. 7 gün önceden telefonuna Steam guatd eklemiş olman yeterli.

Bu konudaki cevaplarda tek yanlış yer sizin Steam Guard'ı yanlış yazmanız hocam.

@Ekrem taha tavrına dikkat et, ben senin askerlik arkadaşın değilim. Eğer yan hesapta guard yoksa 15 gün bekletebiliyor, ana hesabından yan hesabına aktaracaksa bileti.

Guard olmadan operasyon kasılmaz zaten o aşamayı çoktan geçmiştir konu sahibi burada konumuz o değil ve bana tavrına dikkat et diyenin bütün cevaplayanları yalanlayıp farklı bir konudan bahsetmesi komik.

Guard olmadan operasyon kasılmaz zaten o aşamayı çoktan geçmiştir konu sahibi burada konumuz o değil ve bana tavrına dikkat et diyenin bütün cevaplayanları yalanlayıp farklı bir konudan bahsetmesi komik.
o hesap 1.5 yıldır guard tarafından korunuyor konu nasıl buraya doğru kaydı ?

Yeni operasyona 2. hesabım ile de girmek istiyorum fakat 2. hesabım Prime değil bileti ona atsam görevleri yapsam sıkıntı olur mu?
Seçkin olman gerekmiyor ama bilete sahip olman gerekiyor yapabilmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…