Seclife GTX 560 Ti 256 Bit DDR5 2 GB ekran kartı nasıldır?

Saldiray00

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Letgo'dan bu özellikler de bir ekran kartı buldum. Fiyatı 550 TL dedi lakin en son 500 TL indirdi, ben daha fazla ısrar edip 450 TL indirebilirim sanırım. Her neyse, böyle özellikte bir erkan kartına 450-500 TL para verilir mi? Ve bu kart sizce iyi midir? Herhangi bir arızası ya da sorunu oluyor mu? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

450TL sakın vermeyin ona.
Çok daha iyisini alabilirsiniz.
Ama bulamıyorum, 500 tl param var. Yakın çevremden almak istiyorum denemek için, lakin yok. Kötü bir sistemim var, onunla basit oyunları bazen de günümüz oyunları low ayarlar da oynama fikrim var sadece.

Ama bulamıyorum, 500 tl param var. Yakın çevremden almak istiyorum denemek için, lakin yok. Kötü bir sistemim var, onunla basit oyunları bazen de günümüz oyunları low ayarlar da oynama fikrim var sadece.
Bazı oyunları 1080p Low'da bile oynayamayacaksınız muhtemelen.
2.el ilanlarda sadece tanıdiklarınizdan mi alabiliyorsunuz?

O kart eski bırak mağara çağından kalma alınmaz. Hale ki 450 TL hiç alınmaz.
Kart eski ama 256 bit ve 2gb böyle olması iyi olduğu anlamına gelmez mi? Eski olması neyi değiştirir pek anlayamıyorum da kusura bakmayın.
Bazı oyunları 1080p Low'da bile oynayamayacaksınız muhtemelen.
2.el ilanlarda sadece tanıdiklarınizdan mi alabiliyorsunuz?
Hayır tanıdık falan mühim değil, 2. el alacağım için yakın çevrem de olursa deneme şansım olur diye düşündüm. Belki kart arızalı gönderebilir gibi bir düşünce vardı aklımda.
Daha ucuza 750 Tİ var.
Nerede? Bir örnek verebilir misin rica etsem? 450 tl den ucuz bir 750 ti nerede?

Kart eski ama 256 Bit ve 2 GB böyle olması iyi olduğu anlamına gelmez mi? Eski olması neyi değiştirir pek anlayamıyorum da kusura bakmayın.

Hayır tanıdık falan mühim değil, 2. el alacağım için yakın çevrem de olursa deneme şansım olur diye düşündüm. Belki kart arızalı gönderebilir gibi bir düşünce vardı aklımda.

Nerede? Bir örnek verebilir misin rica etsem? 450 TL'den ucuz bir 750 Ti nerede?

Yani 1 ay öncesine kadar vardı :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı